Στην Θύελλα Κατσικά ο Σπύρος Νικολάου!

Σε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ τη ομάδας προχώρησε η Θύελλα Κατσικάς αποκτώντας τον Σπύρο Νικολάου ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στο Βελισσάριο και τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στον Κρόνο Αργυράδων.

Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ερασιτεχνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου και θα βοηθήσει τη Θύελλα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίωση της Κατσικάς αναφέρει τα εξής:

“Από τον Κρόνο Αργυράδων έρχεται η επόμενη μεταγραφή μας, και το όνομα του Σπύρος Νικολάου. Ο Σπύρος με καταγωγή από την Πρέβεζα (Θεσπρωτικό), άρχισε, πιτσιρικάς, την καριέρα του στον τοπικό Κεραυνό, προτού, στα 14, θητεύσει στους «μικρούς» του ΠΑΣ Γιάννινα.

Απ’ την ομάδα Νέων του «Άγιαξ», μετακόμισε στη Δόξα Κρανούλας, με την οποία αγωνίστηκε για μία διετία στη Γ’ Εθνική, για να ακολουθήσει μια σεζόν στον Εθνικό Φιλιππιάδας, με τον οποία και κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην (πάλαι ποτέ) Δ’ Εθνική.

Με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού να ανεβαίνει, τη σεζόν 2013-’14, στη Γ’ Εθνική, τον… επέστρεψε, για μια διετία, στα πάτρια, για ν’ ακολουθήσει, αμέσως μετά, η θητεία στον ΑΟΒ, και μετέπειτα στον Κρόνο Αργυράδων.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ, έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός!!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κατσικάς Σπύρος Νικολάου σε δήλωση του στο PASsports.gr είπε τα εξής: “Επέλεξα να αγωνιστώ στην Θύελλα Κατσικάς γιατί με κέρδισε από την αρχή το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα και με εντυπωσίασε το πρότζεκτ που έχουν για τη νέα σεζόν. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και ο Κώστας Γιαννάκης τον οποίο θεωρώ έναν από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα και θα έχω. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ