Στην Κ15 της ΑΕΚ ο Άγγελος Τσίρης

Στην Ακαδημία της ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 14χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Άγγελος Τσίρης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στις ακαδημίες της Δόξας Γαρδικίου με προπονητή τον Ηρακλή Νίκου. Τα τελευταία  2 χρόνια τον παρακολουθούσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ μεσώ της ακαδημίας του ΑΟ Ανατολής (μέλος του δικτύου ακαδ. ΑΕΚ) όπου και πήρε μεταγραφή την περσινή σεζόν με προπονητή τον Στράτο Γκαρόζη αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ενώ φέτος επιλεκτικέ μαζί με άλλους τρεις να ενταχθεί στην προετοιμασία της  Κ15 για την αγωνιστική σεζόν 2018-19.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Το Δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη τεσσάρων ποδοσφαιριστών από τις συνεργαζόμενες ομάδες, στα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές Κώτσιος Αθανάσιος (Ατσιπόπουλο/Πρινέ, έτος γέννησης 2002), Τσίρης Άγγελος (Α.Ο. Ανατολής, έτος γέννησης 2004), Κωσταδήμας Γιάννης (Ερμής Λιοσίων, έτος γέννησης 2005) και Φλιάτουρας Νίκος (Ερμής Λιοσίων, έτος γέννησης 2008) θα ανήκουν στα αντίστοιχα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας της ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΕΚ αξιολόγησε τα παιδιά μέσα στις ομάδες (προπονήσεις-αγώνες), στις καταγραφές ικανοτήτων που πραγματοποιήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και μέσα στα αγωνιστικά τμήματα, στο τελικό στάδιο αξιολόγησης. Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται και άλλα παιδιά συνεργαζομένων ομάδων που έχουν αξιολογηθεί και με συνεχή προσπάθεια θα μπορέσουν να πλαισιώσουν και αυτά τα αγωνιστικά τμήματα στο μέλλον.
Σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δουλεύουν πάνω από δύο χρόνια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δικτύου, με συνέπεια να φθάσουν στο σημείο να ανταποκρίνονται στις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του προγράμματος της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Η Διεύθυνση του Δικτύου της ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τις συνεργαζόμενες ομάδες και τους προπονητές τους για τη συμβολή τους στην ακολουθία της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας και για την υποστήριξή τους στους νεαρούς αθλητές εντός και εκτός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

theball.gr