Στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα Μίνα και Μπέλλος

ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΟΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Η ανακοίνωση της Ένωσης Πάργας:

Στην Κ19 της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μεταγράφηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πάργας Λεωνίδας Μίνα και Χριστόφορος Μπέλλος.

Οι δύο 15χρονοι ποδοσφαιριστές (γενημμένοι το 2004) μετά από 10 χρόνια ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ομάδας μας και μια πολύ πετυχημένη χρονιά ως ποδοσφαιριστές, με την ανδρική ομάδα και την μικτή της Ε.Π.Σ.Π.Λ., ενσωματώθηκαν από τις 4 Αυγούστου στην προετοιμασία της Κ17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καταφέρνοντας να πείσουν για την ποδοσφαιρική τους αξία, τους προπονητές της ιστορικής ομάδας της Ηπείρου που αποφάσισαν να τους εντάξουν στην Κ19 του ΠΑΣ, που θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα υποδομών της superlegue 2.

Οι δύο ποδοσφαιριστές εκτός από αυθεντικά ταλέντα είναι θαυμάσιοι αθλητές και εξαιρετικοί χαρακτήρες που πραγματικά αξίζουν να έχουν την ευκαιρία να κάνουν επαγγελματική καριέρα ώς ποδοσφαιριστές. Μέχρι τότε όμως, έχουν πολύ και σκληρή δουλειά να κάνουν και γι’ αυτό τους ευχόμαστε να έχουν πρώτα από όλα υγεία, υπομονή, και καλή τύχη!

Λεωνίδα και Χριστόφορε καλή επιτυχία και καλή αρχή με την νέα σας ομάδα είμαστε πολύ περήφανοι για σας και ελπίζουμε να γίνουμε στο μέλλον ακόμη περισσότερο περήφανοι μαζί σας!!!