Στις 26/8 τα πρώτα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος

Όπως έκανε γνωστό την Δευτέρα η ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωση την Δευτέρα 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος και τα πρώτα ματς θα γίνουν δεκατρείς μέρες αργότερα.

Tο πρωτάθλημα της Super League μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε αν θα ξεκινήσει στις 25-26 Αυγούστου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αυτό που έγινε γνωστό στην διάρκεια της Δευτέρας (30/7) μετά από σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι πως στις 26 Αυγούστου θα γίνουν τα πρώτα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2018-19 με ομάδες από τη Football League και τις Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ.

«Την Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 12:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, θα διενεργηθεί η κλήρωση της 1ης φάσης του νέου Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο εκχωρείται η δυνατότητα συμμετοχής και σε ερασιτεχνικές ομάδες.

Η κλήρωση της 1ης φάσης θα πάρουν μέρος 53 ομάδες και μία εξ αυτών θα περάσει στην επόμενη φάση άνευ αγώνα. Οι υπόλοιπες πενήντα δύο 52 θα δημιουργήσουν είκοσι έξι 26 ζευγάρια, που θα αγωνιστούν την Κυριακή 26 Αυγούστου σε μονούς αγώνες».

Πηγή: sport24.gr