Στον ΑΟΚ Ζακύνθου ο Σκούρτης

Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα του ΑΟΚ Ζακύνθου.

Μετά την απόκτηση του Θόδωρου Μπριλάκη από τον Πάμισο και του Μαροκινού Φαρατζί Τααριμπέ οι νησιώτες έκαναν δικό τους τον Κώστα Σκούρτη. Ο παίκτης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή σαν αμυντικό χαφ, είναι γεννημένος το 1997 (21 ετών) και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κρητικό Αστέρα, Δόξα Παχιανών, Κ20 του Πλατανιά, Κ19 του ΑΟ Χανιά και Λουφτετάρι. Ο νεαρός χαφ το απόγευμα της Τρίτης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νησιώτες στο Δημοτικό Στάδιο.

Η διοίκηση του ΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια που γίνεται για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία. Το απόγευμα της τρίτης ο τεχνικός του Συλλόγου Δημήτρης Νόλης είδε με χαμόγελα να μεγαλώνει το ρόστερ και μετά από πάρα πολύ καιρό να υπάρχουν παίκτες έτσι ώστε να γίνει και διπλό!

Την πρώτη του προπόνηση έκανε και ο Θοδωρής Μπριλάκης. Ο κεντρικός αμυντικός ο οποίος αποχώρησε από τον Πάμισο και ενσωματώθηκε στους νησιώτες.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν δυνατή με τον Βορειοελλαδίτη τεχνικό νε μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Στην προπόνηση πήραν μέρος και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα (Φαρατζί, Μπριλάκης και Σκούρτη) Μπιλάκης και Σκούρτη μπορούν άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα αφού έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Για τον Γαλομαροκινό τον Φαρατζί θα πρέπει η ομοσπονδία του Μαρόκου ( εκεί αγωνιζόταν τελευταία ο παίκτης) να στείλει την μπλε κάρτα στην ΕΠΟ ο οποία θα κινήσει τις διαδικασίες έκδοσης δελτίου.

πηγή: ioniansports.gr