Στον Κρόνο Αργυράδων ο Γκέρμαν Ντατίδης!

Μια ακόμα εντυπωσιακή μεταγραφή για τον Κρόνο που ενισχύεται σημαντικά στη μεσαία γραμμή με έναν παλιό γνώριμο των φιλάθλων της Κέρκυρας. Πρόκειται για τον Γκέρμαν Ντατίδη που έπαιξε την περίοδο 2015 – 1610 στον ΑΟ Κέρκυρα (10 ματς στη Football League) συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας στη Super League.

photo: intime.gr

Ο Γκέρμαν γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1990 (ηλικία 28 έτη) στην Τσάλκα της Γεωργίας   και πέρυσι αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε Αναγέννηση Επανομής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή, Τύρναβο, Κέρκυρα και Καραϊσκάκη. Είναι ένας αμυντικός χαφ με πλούσια προσόντα και εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και στον Κρόνο θα συναντηθεί με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη με τον οποί οσυνυπήρχαν στην ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν εξασφάλισε την άνοδο στη Football League.

Περιττό να τονιστεί ότι ο διοικητικό ηγέτης του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής είναι αποφασισμένος να παρουσιαστεί η ομάδα πανίσχυρη στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής. Ήδη διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, αλλά ο πρόεδρος δεν εφησυχάζει. Έτσι είναι πολύ πιθανόν το κεφάλαιο μεταγραφές να μην έκλεισε ακόμα.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν ότι ο Γκέρμαν Νταντίδης ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ευχόμαστε στον Γκέρμαν υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι δηλώσεις του Γκέρμαν Ντατίδη στο www.argyrades.gr

«Επέλεξα να έρθω στον Κρόνο για πολλούς λόγους. Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς Ν. Θεοδοσιάδη και είμαι σίγουρος ότι έχει υψηλούς στόχους για την ομάδα. Επιπλέον ο τρόπος που με προσέγγισε ο πρόεδρος έπαιξε σημαντικό ρόλο. Έχει δημιουργήσει ένα υγιές σωματείο και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Είμαι χαρούμενος που ξανάρχομαι στην Κέρκυρα. Είχα αγωνιστεί πριν από τρία χρόνια και η παρουσία μου συνοδεύτηκε με άνοδο στη Super League. Ελπίζω και φέτος με τον Κρόνο να πετύχουμε κάτι πολύ καλό. Για τον Κρόνο έχω ακούσει τα καλύτερα, είναι μια μεγάλη οικογένεια και ελπίζω να εγκλιματιστώ και να γίνω μέλος της. Όσο για προσωπικούς στόχους, πιστεύω ότι θα πετύχω, μόνο αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι υγεία και να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».