Στον Ναυπακτιακό Αστέρα ο Γκάρετ Κέλι

Σπουδαία κίνηση για την διοικηση του Ναυπακτιακού Αστέρα που έκανε δικό της ένα πάρα πολυ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος την Κυριακή αγωνίστηκε απέναντι στον Ναυπακτιακό με τον Πανηλειακό. Ο 22 χρόνος Γκάρετ Κέλι έρχεται να πλαισιώσει το ήδη γεμάτο ροστερ της ομάδας της Ναυπάκτου και να δώσει το κάτι παραπάνω στην μεσαία γραμμή. 

Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Ναυπακτιακού:

Ο Γκάρετ Κέλι, γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1996, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, αν και οι κριτικές από την Αγγλία στο διαδίκτυο, κάνουν λόγο ότι μπορεί να αποτελέσει και ένα υπέροχο δεξί μπακ (στην Αγγλία συνηθίζουν οι οπισθοφύλακες να είναι ψηλοί παίκτες λόγω των ιδιαιτεροτήτων του ποδοσφαίρου στη χώρα).

Ο Κέλι με τη φανέλα της Ρόμφορντ.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μπρέντγουντ Τάουν, στις Ακαδημίες του κλαμπ. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ήταν με την Χάνγκερφορντ Τάουν. Στις 23 Οκτωβρίου του 2017, μετακινήθηκε στη Ρόμφορντ, ενώ στις 10 Μαρτίου του 2018, πήγε στην Έιβελι, στην Ίσθμιαν Λιγκ και συγκεκριμένα στην Σίνιορ Νορθ Ντιβίζιον,  η οποία είναι η όγδοη κατηγορία της Αγγλίας. Ουσιαστικά, πέρσι η σεζόν ήταν καθαρά δοκιμαστική.

Ο Κέλι βρίσκεται στο γήπεδο από τις αρχές Ιουλίου και αυτό τον βοηθά να δείχνει έτοιμος στον Πανηλειακό, μετά από ένα δυνατό άνοιγμα της σεζόν στην Αγγλία.

Τα καλά για τον Κέλι ξεκίνησαν φέτος, οπότε και βρισκόταν από την αρχή της σεζόν στο Μιλ Φιλντ και υπό τις υπό τις οδηγίες του Τζάστιν Γκάρντνερ, πραγματοποίησε πέντε συμμετοχές, διόλου άσχημα, αν αναλογιστούμε ότι έκατσε για μικρό χρονικό διάστημα.  Τρεις για το Πρωτάθλημα και δυο για τους προκριματικούς γύρους του Κυπέλλου Αγγλίας. Ειδικότερα, ο Κέλι έπαιξε στις 20 Αυγούστου, για το Κύπελλο Αγγλίας, στη νίκη με 2-0 επί της Χάνγουελ. Στις 25 Αυγούστου έπαιξε για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου σε βάρος της Πότερς Μπαρ, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε 0-2 και αποκλείστηκε από τον θεσμό. Ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα, έκανε στην πρεμιέρα του, στις 11 Αυγούστου, απέναντι στη Ντέρχαμ, όπου η Έιβελι νίκησε με 6-0. Στις 27 Αυγούστου, έπαιξε κόντρα στην Γκρέις Αθλέτικ (3-1), ενώ την 1η Σεπτεμβρίου, απέναντι στην Φέλιξτοου&Γουόλτον στη νίκη με 2-0, λίγες μέρες πριν πάρει τις βαλίτσες του και αναχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα και τον Πύργο.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από το ματς Έιβελι-Πότερς Μπαρ, για το Κύπελλο Αγγλίας.

Πληροφορίες για το παίκτη από το ilia.news. Gr

πηγή: nafpaktianews.gr