Στον Ναυπακτιακό ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο Μασάδο

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Ναυπακτιακός Αστέρας με την ενίσχυση της ομάδας από έμπειρους παίκτες .»Ψωνίζοντας» από το πάνω ράφι,η Ναυπακτιακή ομάδα, έχει θέσει για φέτος υψηλούς στόχους που ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο με νίκη -τρίποντο στην Σιάτιστα. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μέσος Φαμπίνιο Μασάδο Αουγκούστο (Πλήρες όνομα) ,την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Προοδευτική,πριν καταλήξει στον γειτονικό Αστέρα Ιτέας όπου ο ποδοσφαιριστής έπαιξε ως αντίπαλος του Ναυπακτιακού στα μεταξύ τους φιλικά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα ξεκίνησε την καριέρα του στην Βραζιλιάνικη Φιγκεϊρένσε, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αβάι, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα, Φλουμινένσε, Πιερικό, Αιγινιακό, ΟΦΗ, Ερμή Ζωνιανών και Πανθηραϊκό.Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Ναυπακτιακός Αστέρας με την ενίσχυση της ομάδας από έμπειρους παίκτες .»Ψωνίζοντας» από το πάνω ράφι,η Ναυπακτιακή ομάδα, έχει θέσει για φέτος υψηλούς στόχους που ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο με νίκη -τρίποντο στην Σιάτιστα. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μέσος Φαμπίνιο Μασάδο Αουγκούστο (Πλήρες όνομα) ,την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Προοδευτική,πριν καταλήξει στον γειτονικό Αστέρα Ιτέας όπου ο ποδοσφαιριστής έπαιξε ως αντίπαλος του Ναυπακτιακού στα μεταξύ τους φιλικά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα ξεκίνησε την καριέρα του στην Βραζιλιάνικη Φιγκεϊρένσε, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αβάι, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα, Φλουμινένσε, Πιερικό, Αιγινιακό, ΟΦΗ, Ερμή Ζωνιανών και Πανθηραϊκό.
Πηγή: nafpaktianews.gr
Photo:intime.gr