Στον ΠΑΣ Αχέρων ο Νίκος Παπανίκου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ, Πραγματοποιώντας την μεταγραφική κίνηση του σωματείου, για την αγωνιστική περίοδο 2025/26,  Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή ενος παλιού γνώριμου του ποδοσφαιριστή, του Νίκου Παπανίκου.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση της δεξιάς οπισθοφυλακής και με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του, έχει οδηγήσει τις ομάδες που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα, στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Νίκος Παπανίκου έχει κερδίσει τις καρδιές μας με τη μαχητικότητα, την αθλητικότητα, την ευγένεια και το ήθος του την χρόνια που αγωνιστικέ με τα χρώματα του συλλόγου μας.

Εκτός από τον σύλλογο μας έχει αγωνιστεί με την φανέλα των Καραϊσκάκη Άρτας, Ελπίδες Καλοβάτου, Σκουφά Κομποτίου, Θρασύβουλου και Τηλυκράτη Λευκάδας από όπου και μεταγράφηκε στον σύλλογο μας.

Νίκο, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του συλλόγου μας.