Στον Π.Α.Σ Φλώρινα ο Μπατμάς

Στον Π.Α.Σ. Φλώρινα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Μπατμάς.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπατμά.
Κυριολεκτικά το ΄΄μπαμ΄΄ έγινε την τελευταία μέρα των μεταγραφών καθώς έτρεξαν οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών,ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες και πρόλαβαν οι άνθρωποι του Π.Α.Σ την ύστατη στιγμή να ντύσουν ξανά τον Βασίλη με τα ερυθρόλευκα του Νομού!
Ο εικοσιτριάχρονος ΄΄πολυεργαλείο΄΄ (23) Βασίλης Μπατμάς αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός ή μέσος και από τα δυο άκρα. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί παρά το νεαρό της ηλικίας του σε Ηρακλή Αρμενοχωρίου,Π.Α.Σ Φλώρινα,Αναγέννηση Γιαννιτσών,Ηρακλή Αμπελοκήπων,Μακεδονικό Αγ.Παντελεήμονα,Α.Ε.Π Καραγιαννίων,Μελιτέα Μελίτης και προσφάτως στο Π.Α.Σ Πρέβεζα!
Ετοιμοπόλεμος γαρ φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα, ξεκίνησε μάλιστα στην αρχική εντεκάδα της ομάδας στο προχθεσινό αγώνα  και διακρίθηκε αγωνιστικά αφήνοντας όλους στο Π.Α.Σ Φλώρινα ιδιαίτερα ικανοποιημένους από το επίπεδο ετοιμότητας του.
Βασίλη Μπατμά  καλωσόρισες ξανά στο Π.Α.Σ Φλώρινα και σου ευχόμαστε υγεία,καλές δυνάμεις και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες με την ομάδα μας!

pas-florina.blogspot.com