Στους «4» του Κυπέλλου ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Την πρόκρισή του στην φάση των «4» του Κυπέλλου «σφράγισε» ο Εθνικός Φιλιππιάδας και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, με το 5-0 επί του Αμβρακικού Βόνιτσας.  

Συνεχίστηκε σήμερα το παιχνίδι ανάμεσα στον Αμβρακικό Βόνιτσας και τον Εθνικό Φιλιππιάδας, το οποίο είχε διακοπεί εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης.

Σήμερα, ο καιρός ήταν πολύ καλύτερος και έτσι, δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι από εκεί που είχε μείνει, δηλαδή από το 46ο λεπτό.

Το παιχνίδι είχε διακοπεί εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης  και ο Εθνικός ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ που είχε πετύχει ο Νίκος Κολιός.

Σήμερα δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι από εκεί που είχε μείνει, δηλαδή από το 46ο λεπτό και η ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ με τους Χρηστογιάννη (3) και Κοrreshi και με συνολικό σκορ 0-5 προκρίθηκε στην ημιτελική φάση.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Τσόγκας-Μαυροκέφαλου

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης): Τρανουλίδης, Θεοδωρίδης, Γεωργαλής, Μπρέγκου, Νταλιάρδας (70΄ Σπανός Σ.), Λιότσος, Λίτος, Ντόντης, Σπανός Θ., Χαϊδάκης (78΄ Πατρίκιος), Τσώλης.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Κίτσιος Χ., Korreshi, Κίτσιος Γ., Παπανίκου, Λέντζος, Νικηφορίδης (81΄ Παππάς), Χρηστογιάννης, Κολιός (87΄ Πάνου), Μπεζεβέγκης, Δερβίλης.