Στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, 3-0 τον Αμβρακικό Βόνιτσας

Εντυπωσιακός στο β’ ημίχρονο ο Κεραυνός Θεσπρωτικού κέρδισε τον Αμβρακικό Βόνιτσας με 3-0 και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η ομάδα του Αντώνη Κολιού ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο στο β’ ημίχρονο κατάφερε να ”ξεκλειδώσει” την άμυνα των φιλοξενούμενων και να πάρει άνετα τη νίκη απέναντι στον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Στο 51΄ μετά από σέντρα από τα αριστερά του Τζιάκου ο Ράπτης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Κεραυνό. Στο 55΄ ο Γιώργος Ράπτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα μετά από σέντρα του Μπότσαρη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, και στο 81΄ ο Ρακόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού έχασε μία σπάνια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού πρωτα ο Ράπτης και στη συνέχεια ο Μπότσαρης σημάδεψαν το οριζόντιο δοκάρι του Καστρινάκη.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Κέφης-Πάσχος

Κεραυνός θεσπρωτικού(Κολιός): Μήτσιος, Παπαρούνης (75΄ Πανούσης), Τζιάκος, Μπόμπορης, Κούσης (82΄ Τσιότσιος), Χουλιάρας (58΄ λ.τρ. Αθανασόπουλος), Μπότσαρης,  Τουλκερίδης, Ρακόπουλος, Ράπτης, Φέκκας (4΄λ.τρ. Παφίλας).

Αμβρακικός Βόνιτσας (Γεωργαλής): Καστρινάκης, Νίκου, Γεωργαλής, Μήτσουρας (73΄ Πάτσης), Ιωάννου, Μπούκουρας, Καλαντζής, Φουρλής, Πόποτας (62΄ Τσώλης), Μπεκιάρης (82΄ Ζήκας), Ζιώγκας.