Μετακομίζει στο Κανόνι, ο Κρόνος Αργυράδων!

Οι Πρωταθλητές Κέρκυρας επέλεξαν το ανανεωμένο γήπεδο της ΕΠΣΚ για να χρησιμοποιήσουν ως έδρα στη φετινή περιπέτειά τους στη Γ’ εθνική.

Πολύς λόγος είχε γίνει το τελευταίο διάστημα για το γήπεδο, το οποίο θα χρησιμοποιήσει ως έδρα του τη φετινή σεζόν ο Κρόνος Αργυράδων, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στη Γ’ εθνική, όντας ο Πρωταθλητής Κέρκυρας. Τα σενάρια περιλάμβαναν ακόμη και το εθνικό στάδιο (μάλιστα, οι νότιοι είχαν τρέξει τη διαδικασία μήπως και έπαιρναν το ΟK), αλλά και το γήπεδο του Περιβολίου αν και εφόσον μπορούσε με κάποιες εργασίες να αποκτήσει αδειοδότηση.

Εντέλει, όμως, οι Πρωταθλητές Κέρκυρας επέλεξαν την πιο… φυσιολογική λύση! Αυτή του ανανεωμένου γηπέδου της ΕΠΣ Κέρκυρας… Κάτι, που ανακοίνωσε κι επισήμως, η ιδιοκτήτρια εταιρεία που διαχειρίζεται τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, ευχαριστώντας τους Νότιους για την επιλογή του αυτή.

Με το σχετικό κείμενο ν’ αναφέρει: «Το Sfakianakis Football Athletic Center θα ήθελε να ευχαριστήσει το ποδοσφαιρικό σωματείο του ΚΡΟΝΟΥ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει για τις προπονήσεις του τις πρόσφατα ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις μας στο Κανόνι.
Στοχεύουμε σε μια υγειή & αποδοτική μεταξύ μας συνεργασία και του ευχόμαστε μια πετυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν στο Πρωτάθλημα τής Γ Εθνικής κατηγορίας”

πηγή: corfupress.com