Στο πλευρό του Αχέρων Καναλακίου η δημοτική αρχή Πάργας

Μπορεί να βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου μόλις 4 μήνες, ωστόσο ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς και το δημοτικό συμβούλιο, προσπαθεί να τρέξει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, που έχουν να κάνουν με έργα στην ευρύτερη περιοχή (Καναλάκι – Πάργα).

Ένα από τα πολλά έργα που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα χωρίς ωστόσο να υπάρχει χρονοδιάγραμμα είναι οι αθλητικές υποδομές του δήμου τόσο στο γήπεδο του Καναλακίου όσο και στο γήπεδο της Πάργας, αλλά και μικρότερα γήπεδα.

Το onprevezanews.gr  επικοινώνησε με τον δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριάς ο οποίος μα είπε για τα έργα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

”Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε το πρόβλημα που υπάρχει κυρίως στο γήπεδο του Καναλακίου, όπου ο Αχέρων αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Εμείς από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή εντάξαμε το ποσό των 740.000 ευρώ στο πρόγραμμα ”ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, προκειμένου να γίνουν έργα στα δύο μεγάλα γήπεδα του δήμου μας”.

” Έχουμε κάνει τις μελέτες, το περάσαμε από την οικονομική επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο και το μόνο που περιμένουμε είναι να ανοίξει η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου προγράμματος” τόνισε ο κ. Ζαχαριάς.

Όσον αφορά τα έργα που θα γίνουν το συνολικό κόστος όπως προαναφέραμε είναι στα 740.000 ευρώ και θα διατεθούν ως εξής:

-Αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα, περιμετρικό ταρτάν στίβου, αποκατάσταση κερκίδων και αποδυτηρίων, επισκευή περίφραξης στο δημοτικό στάδιο Καναλακίου.

-Εργασίες στις εξέδρες του γηπέδου της Πάργας.

Ενώ σε επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν εργασίες και σε άλλες αθλητικές υποδομές του δήμου Πάργας.

 Όλα πλέον είναι στο ”χερι” των αρμοδίων υπουργείων για το πότε θα ανοίξουν την στρόφιγγα της χρηματοδότησης των έργων πνοής για τον δήμο Πάργας, έργα που θα βελτιώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις αθλητικές υποδομές.

πηγή: onprevezanews.gr