Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι προπονητές τερματοφυλάκων!

«Ο σύλλογος……… ανακοινώνει την πρόσληψη του …… στην τεχνική ηγεσία για την επόμενη χρονιά» αναφέρει συνήθως η ανακοίνωση κάθε ομάδας για την επιλογή του προπονητή της.

Σε ορισμένες περιπτώσεις αναφέρονται και τα ονόματα των συνεργατών του, σε κάποιες άλλες όχι. Όμως, πόσοι γνωρίζουν στη χώρα μας τη σημασία που έχει για ένα ποδοσφαιρικό τμήμα, η στελέχωση ενός οργανωμένου και αποτελεσματικού προπονητικού επιτελείου; Σίγουρα, ελάχιστοι. Πόσοι θυμούνται τους γυμναστές και τους προπονητές τερματοφυλάκων; Όχι οι περισσότεροι. Και όμως… Στις πιο πολλές χώρες της Ευρώπης, ένας ικανός προπονητής πλαισιώνεται από εγνωσμένης αξίας συνεργάτες. Διότι ένα αξιόλογο τιμ “πίσω” από τον εκάστοτε προπονητή μερικές φορές είναι τόσο σημαντικό όσο και ο ίδιος ο κόουτς, ο οποίος επιλέγει τους συνεργάτες του.

Ένα αθόρυβο, εργατικό και  αποτελεσματικό μέλος του προπονητικού επιτελείου του Κεραυνού Θεσπρωτικού είναι και ο Θωμάς Ντόβας.

Η μέχρι στιγμής πορεία του Θωμά Ντόβα στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και εκ του αποτελέσματος επιτυχημένη. Το ποδοσφαιρικό του «ταξίδι» έχει ως έναρξη το μακρινό 2000, από τις ακαδημίες του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού διαθέτει εξαιρετικούς τερματοφύλακες και γίνεται πολύ καλή δουλειά η οποία οφείλεται στον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Θωμά Ντόβα, άμεσο συνεργάτη του προπονητή της ομάδας κ. Αντώνη Κολιού, αλλά και στην μεγάλη όρεξη των παιδιών.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΝΤΟΒΑ

Ακαδημίες Κεραυνού Θεσπρωτικού

2000-2003 Κεραυνός Θεσπρωτικού

2003-2004 Σκουφάς Κομποτίου

2004-2006 ΑΕ Δημητρίου Υψηλάντη-Άρης Ποντοκώμης

2006-2007 ΑΕΠ Καραγιαννίων

2007-2014 Κεραυνός Θεσπρωτικού

2014-2015 Αμβρακία Κωστακιών προπονητής τερματοφυλάκων με προπονητή τον Μάκη Ντόβα

2015-2016 Κεραυνός Θεσπρωτικού προπονητής τερματοφυλάκων με προπονητή τον Ανδριανό Παπαδήμα

2016-2017 ΠΑΣ Πρέβεζα προπονητής τερματοφυλάκων με προπονητή τον Βαγγέλη Φίντζο

2017-2018 Κεραυνός Θεσπρωτικού προπονητής τερματοφυλάκων με προπονητή τον Αντώνη Κολιό