Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Μπουζούκης!

“Μάτια” των “νερατζούρι” παρακολουθούν τον νεαρό Πρεβεζάνο άσο του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στη μεταγραφική τους λίστα.

photo: intime.gr

Φαίνεται πως η φήμη του Γιάννη Μπουζούκη έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Ελλάδας και όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Ο 20χρονος μέσος του “τριφυλλιού” εδώ και λίγο καιρό απασχολεί μεταξύ άλλων και την Ίντερ, η οποία βλέπει στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το κέντρο της. Κάτι σαν τον Μόντριτς, τον οποίο προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μπουζούκης, φυσικά και απέχει πολύ από το να θεωρηθεί “αντι-Μόντριτς”, αλλά οι άνθρωποι των “νερατζούρι” έχουν εντυπωσιαστεί την τεχνική του κατάρτιση και την ικανότητά του στη δημιουργία και πιστεύουν πως αν “δουλευτεί” θα μπορέσει να φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, οι Μιλανέζοι έστειλαν δικό τους άνθρωπο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Μπουζούκη στα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Αυστρία, όπου ο πιτσιρικάς είχε πολύ καλή απόδοση.

Βέβαια, ο 20χρονος άσος του Παναθηναϊκού δεν είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας της Ίντερ, αλλά και μόνο το γεγονός πως βρίσκεται έκει και πως σκάουτερ των “νερατζούρι” τον είδε από κοντά λέει πολλά για το ταλέντο του και τις δυνατότητές του.

πηγή: talentabout.gr