Στο +7 ο Αμβρακικός Βόνιτσας στα πλέι οφ της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off επικράτησε στην Βόνιτσα με 2-0 του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ, αυξάνοντας στους επτά βαθμούς την διαφορά του από τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ο οποίος ηττήθηκε με 2-4 εντός έδρας από τον ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

Η ομάδα μας όπως κάνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, μπήκε δυνατά με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να απλοποιήσει το παιχνίδι.

Η πίεση αυτή έφερε καρπούς όταν στο 7ο λεπτο ο ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά και με σέντρα ακριβειας βρήκε τον ΤΣΙΟΥΝΗ που από κοντά με κεφάλια άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

20 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από ασίστ του ΚΑΛΟΓΕΡΗ έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενουμενοι δημιούργησαν δύο φάσεις με πρωταγωνιστη τον ΝΤΑΒΑΝΟ αλλά το 2-0 δεν άλλαξε.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Τσόγκας – Στρακαντούνας

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης (90′ Ντελής),  Βλάχος ,  Καταγής Λ., Βασίλας (61′ Κτενάς),  Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης,  Βρεττός (80′ Κυριακίδης), Μπούζι, Χαλκιόπουλος, Καλογερής (61′ Κούτσικος), Τσιούνης.

Θρίαμβος Λούρου (Γιώργος Γιάννος): Μήτσιος, Λάκκας, Κακιώνης, Κολιός Γ., Μαργώνης, Πάνου, Ντάβανος, Χεμπέγια, Γρηγορίου, Κιτσαντάς, Ρίζος.

πηγή: akarnanikanea.gr