Λύτρωση στο 88′ για το Σούλι Παραμυθιάς

Κι ένω όλα έδειχναν πως βαδίζαμε σε ένα… σβηστό 0-0 ανάμεσα σε Σούλι Παραμυθιάς και Θρίαμβο Σερβιανών, ήρθε ο Σωτήρης Κωστάκης δύο λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης να στείλει τους πράσινους στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου!

Σε ένα κατάμεστο «49 Πρόκριτοι» η Παραμυθιά έφτασε σε μια πραγματική νίκη-χρυσάφι με 1-0.

Στα πρώτα 60 λεπτά ουσιαστικά δεν καταγράφηκε η παραμικρή ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να προσέχουν την άμυνά τους και να απειλούν τους αντίπαλους τερματοφύλακες μόνο από κάποια στημένα. Στο 61′  η ομαδά του Αλέκου Τάτση «άγγιξε» το 0-1 στην πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία στο ματς: Ο Κωσταμένας βρήκε τον Μπλέτσα με διαγώνια μπαλιά, αλλά ο πρώην επιθετικός του Θεσπρωτού αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής, στην πιο πελώρια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενούς.Η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη απάντησε στις ευκαιρίες τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν μετά το φάουλ του Τσουμάνη, ο αρχηγός της Παραμυθιάς, Γεωργάκης, αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την κεφαλιά πάνω στο σώμα του Αρχοντάκη. Νέα σημαντική επέμβαση από τον γκολκίπερ των Σερβιανών, στο 74΄, αφού αντέδρασε σωστά αποκρούοντας με γροθιές τη βολίδα του Τσουμάνη από το ύψος της περιοχής, μετά από ωραία κεφαλιά στρώσιμο του  Ντόκου. Το Σούλι όσο περνούσαν τα λεπτά έδειχνε πως δεν αρκείται στην ισοπαλία, ψάχνοντας διαδρόμους προς την εστία της γιαννιώτικης ομάδας. Στο 88΄ ο Παρχαρίδης από σκόρερ ντύθηκε δημιουργός, σερβίροντας με παράλληλη πάσα μισό γκολ στον Κωστάκη το 1-0. Ο νεαρός επιθετικός δεν λάθεψε, δίνοντας με κοντινό πλασέ την πολύ σημαντική νίκη στους σουλιώτες. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι νικητές λόγω απευθείας κόκκινης του Μπουκουβάλα στο 90΄.

Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Βλάχος, Μπέλλος,Κωστάκης (90΄ Κώτσιας), Διαμάντης, Μαλάτος, Κύργιος, Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Νούγιας (59΄Βαγγ. Μώκος),Τσουμάνης, Παρχαρίδης.

Θρίαμβος Σερβιανών (Τάτσης): Αρχοντάκης, Μπάλας, Πάκος (82΄Κομπίλας),Μανιώτης, Δρόσος, Μουζακίτης, Τσιαφίτσας (88΄Ριστάνης), Κωσταμένας, (74΄Τσουμάνης) Μπλέτσας, Ηλίας, Αλεξίου

πηγή: theball.gr