Συγχαρητήρια από Κατωπόδη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όσους συνέβαλαν στην φετινή πορεία του Τηλυκράτη, εξέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου της Λευκάδας.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ εις όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία του Τηλυκράτη των τεσσάρων τελευταίων ετών με αποκορύφωμα την φετινή κατάκτηση για πρώτη φορά πρωταθλήματος Εθνικής κατηγορίας και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Λευκάδας Πρέβεζας.Μαζι με την επιτυχημένη αυτή πορεία ήρθε και η πανελλήνια αναγνώριση του σωματείου μας για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά προς όλα τα συναγωνιζομενα σωματεία και η αναφορά αυτών εις τον Τηλυκράτη ως παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητικό και όχι μόνο σωματείο εν Ελλάδι.

Η φετινή πορεία θα είναι εφ’εξης ορόσημο στην μακρόχρονη ιστορία του Τηλυκράτη και μια παρακαταθήκη για την μελλοντική πορεία του σωματείου. Αξιέπαινοι λοιπόν όλοι όσοι συνεισέφεραν στην επιτυχία είτε ως χορηγοί η’ ως μέλη η’ ως απλοί φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν σε κάθε προσπάθεια του Τηλυκράτη να φτάσει στην κορυφή,όπως αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια του τεχνικού και ποδοσφαιρικού τμήματος να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και μέσα από αντίξοες και πενιχρές γηπεδικες συνθήκες άνευ προπονητικού κέντρου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χωρίς τις ανέσεις που απολάμβαναν οι ανταγωνιστές μας.

Ολοι μας λοιπόν αισθανόμαστε υπερήφανοι για το αγαπημένο σωματείο της Λευκάδας τον ιστορικό Τηλυκράτη και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή συνέχεια στην μελλοντική του πορεία.

Ο πρόεδρος

Βασίλης Κατωπόδης»