Συγχαρητήρια μηνύματα στην Αμβρακία Κωστακιών για την άνοδο

Συγχαρητήρια μηνύματα στην Αμβρακία Κωστακιών για την άνοδο απέστειλαν τοπικοί άρχοντες, σύλλογοι αλλά και ομάδες ποδοσφαίρου.

Ακολουθούν τα μηνύματα:

Του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη
Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη τους παίκτες, τους προπονητές και τα μέλη της Διοίκησης σε συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο, υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην Γ’ Εθνική τη νέα περίοδο, ενώ, μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως «η επιτυχία της ομάδας, η οποία αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου της Άρτας, δημιουργεί προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερη άνοδο του Αρτινού ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα».

Του βουλευτή Άρτας ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Τσίρκα
“Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Αμβρακίας Κωστακιών για την άνοδο του συλλόγου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Με το πάθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν έκαναν υπερήφανους όλους τους Αρτινούς. Έδειξαν πως το ποδόσφαιρο αλλά και γενικά ο αθλητισμός στον Νομό μας έχει παρόν και μέλλον. Εύχομαι στη νέα κατηγορία η Αμβρακία Κωστακιών να πετύχει τους στόχους που θα θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να εκπροσωπήσει την περιοχή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με δύο ομάδες πλέον στην Γ’ Εθνική – ΑΕ Γ. Καραϊσκάκη και Αμβρακία Κωστακιών – μπορούμε να ελπίζουμε ότι το αρτινό ποδόσφαιρο θα επιστρέψει στη θέση που του αξίζει. Οφείλουμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των συλλόγων και να θέσουμε τον αθλητισμό στο επίκεντρο της ζωής των νέων του Νομού μας.”

Του βουλευτή Άρτας ΝΔ Γ. Στύλιου
“Θερμά συγχαρητήρια στην Αμβρακία Κωστακιών που αγωνιζόμενη με δύναμη και πάθος κατόρθωσε να ανέβει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η επιτυχία της μας έδωσε μεγάλη χαρά και μας έκανε περήφανους. Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές , τους φιλάθλους, τους παράγοντες και ένα διπλό μπράβο στον πρόεδρο. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και στηρίζουμε τον αθλητισμό.”

Του Περιφερειακού συμβούλου Δημητρίου Βαρέλη
“Συγχαρητήρια στους πρόεδρο, ΔΣ και όλοι την ποδοσφαιρική οικογένεια της Αμβρακίας Κωστακιών για την άνοδο στην Γ΄ΕΘΝΙΚΉ.”

Του Σκουφά Κομποτίου
“Το Δ/Σ του Συλλόγου συγχαίρει την ομάδα της Αμβρακίας Κωστακιών για την άνοδο της στην Γ’ Εθνική και της εύχεται ότι καλύτερο τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.”

Του Εθνικού Φιλιππιάδας
“Το ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας συγχαίρει τον ΑΟ Αμβρακία Κωστακιών για την επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία και εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο στη νέα κατηγορία σε ποδοσφαιριστές προπονητές και διοίκηση.”

Του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Άρτας
” Το Δ.Σ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Άρτας, συγχαίρει την Αμβρακία Κωστακιών για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και εύχεται στο σύλλογο, να πετύχει τους στόχους του τη νέα σεζόν. ”

πηγή: orangenews.gr