Συμφώνησε με ΑΟΚΚέρκυρα ο Γκάμπριελ Ντίας!

Μια υπερπολύτιμη μονάδα ετοιμάζεται να εντάξει στην μεσαία του γραμμή ο ΑΟ Κασσιώπης (ή Κέρκυρα FC), καθώς βάσει του ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με έναν ακόμη πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή, τον Γκάμπριελ Ντίας.

Ο Γκάμπριελ Ντίας Μάρκες Περέιρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 26 ετών και διαθέτει ισπανικό διαβατήριο. Θεωρείται βιρτουόζος της μπάλας, παίζοντας στον χώρο του κέντρου, τόσο με ανασταλτικό ρόλο, όσο και με επιτελικό.

Γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1994, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ενώ έχει αγωνιστεί σε συλλόγους της Γ’ Εθνικής σε Ισπανία και Ελλάδα. Προέρχεται από τον Εθνικό Πειραιά, έχοντας πρωτύτερα φορέσει -μεταξύ άλλων- την φανέλα της Προοδευτικής Νικαίας, της Δόξας Βύρωνα, του Χαραυγιακού, του Αστέρα Αμαλιάδας και του Πανηλειακού.

Όπως έχει επίσης αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας, η Κασσιώπη έχει «κλείσει» ακόμη δύο Βραζιλιάνους παίκτες, τους τους Κάουε Ριμπέιρο και Βίκτορ Σεντροβάτε, καθώς και τον Αντώνη Αθανασόπουλο, άπαντες από τον ΠΑΣ Κόρινθος 2006, αλλά και τους Νίκι Στέρεφ (από τον ΑΟΚ Φαίαξ Μαραθιά) και Σπύρο Ρούση (από τον ΑΟ Παξών).

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι στην κερκυραϊκή ομάδα ενσωματώθηκε ο Εμίλιο Ράντζα, ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων. Ο Βορειοηπειρώτης τερματοφύλακας βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην Ρόδο, λόγω του lockdown.