Συνεχίζει στην κορυφή και αήττητος ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας το απόγευμα του Σαββάτου τον Α.Σ Γιάννενα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, κερδίζοντάς τον 3-1 στα σετ.

Η ομάδα του Φιλαθλητικού ξεκίνησε το παιχνίδι με πολλά λάθη δίνοντας στο πρώτο σετ στις φιλοξενούμενες, οι οποίες ήρθαν στην Πρέβεζα για το θετικό  αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο σετ οι φωνές του Πέτρου Παπαδόπουλου και οι οδηγίες του προς τις αθλήτριες του Φιλαθλητικού έδωσαν στην ομάδα της Πρέβεζας ένα εύκολο σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Δυσκολίες αντιμετώπισαν και στα επόμενα δύο σετ, τα κορίτσια της Πρέβεζας, με τα λάθη να δίνουν ελπίδες στις φιλοξενούμενες για κάτι καλό, ωστόσο οι παίκτριες του Πέτρου Παπαδόπουλου έδειξαν σοβαρότητα και κέρδισαν το παιχνίδι με 3-1 στα σετ.

Έτσι με αυτό το θετικό αποτέλεσμα ο Φιλαθλητικός κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα αήττητος.

Φ.Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Α.Σ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3-1 (21-25), (25-14), (25-20), (25-20)

Την επόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Φοίνικα.

Διαιτητές: Φλούδας, Αποστόλου

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Ρίτσα, Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.

Α.Σ Γιάννενα (Τσιούπης): Νιακογιούλου, Μπόζιου, Καλουτσάκη, Μπουρδή, Καρυδάκη, Τικμανίδου, Παπαματθαιάκη, Θεοπίστου, Παππά, Κακαγή, Κατσόγιαννου, Ντούση, Τάνα, Chabai.