Συνεχίζεται -με νέες αφίξεις- η προετοιμασία της ΑΕ Καραϊσκάκης (photos)

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: Στόχος μας, η καλή πορεία στην Super League 2

Με κορμό τους βασικούς ποδοσφαιριστές της περυσινής περιόδου, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕ Καραϊσκάκης, εν όψει των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει με την συμμετοχή της, στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, στο οποίο επιθυμεί να έχει μια πολύ καλή πορεία, με αυτονόητη την παραμονή της.

«Δημιουργούμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία θα έχει καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα», είπε στο «epithesi.gr», ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης, τον οποίο απασχολήσαμε για λίγο κατά την διάρκεια της προπόνησής του, την ώρα που ο βοηθός του Γιάννης Μπέλας, έκανε ασκήσεις τακτικής στους ποδοσφαιριστές.

«Αναμένουμε την άφιξη και άλλων ποδοσφαιριστών», μας είπε, για να επιβεβαιώσει με τον τρόπο αυτό, την αισιοδοξία του, για καλή πορεία.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης, όπως έχουμε ξαναγράψει, θα κινηθεί με χαμηλό προϋπολογισμό, μιας και με τις εξελίξεις στο υπουργείο Αθλητισμού και την ΕΡΤ, το θολό τοπίο που δημιουργήθηκε, δεν επέστρεψε έναν αξιοπρεπή προγραμματισμό, για την συμμετοχή της ομάδας, στη νέα επαγγελματική κατηγορία.

Έτσι φέτος θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως προαναφέρουμε με τον περυσινό βασικό κορμό ήτοι, τον τερματοφύλακα Μέλκα, τους ακραίους μπακ Παπανίκου, Παναγιώτου και Καψάλη, τους κεντρικούς επιθετικούς Καραγιαννίδη και Καπία και τους μέσους Ψιάνο και Μασούρα.

Σ’ αυτούς έχουν προστεθεί και οι δανεικοί απ’ τον ΠΑΟΚ Κούτσα, Μελετίδης Παντεκίδης  και Μπουργάνης, ενώ γίνεται προσπάθεια, να έρθει ένας ακόμη δανεικός απ’ τον ΠΑΟΚ.

Μαζί μ’ αυτούς και πολλά ταλέντα απ’ την Κ20, που προπονούνται κανονικά, για να κάνει την τελική επιλογή αυτών που θα μείνουν, ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Όπως προαναφέρουμε, την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται ν’ ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών, ενώ ήδη έχει συμφωνηθεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕ Καραϊσκάκης, στην Βλαχέρνα, κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης…

 

Ο τερματοφύλακας Ηλίας Μέλκας, αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της αρτινής ομάδας και κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Ο Τέλης Καραγιαννίδης επανήλθε κανονικά και μαζί με τον Στέφανο Καπία, αναμένεται ν’ αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, κατά την διάρκεια της προπόνησης…

πηγή+φωτογραφίες: epithesi.gr