Σφακιανάκης: «Η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα» (video)

Φωτιά και λάβρα εναντίον του διαιτητή Πολυχρονίου από τα Γρεβενά ήταν ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή κατηγορώντας τον στις δηλώσεις του ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα με την Κατσικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φαντάζομαι ότι υπήρχαν πολλές κάμερες στο γήπεδο και είδαμε σήμερα ότι δεν έπρεπε να κερδίσει ο Πετριτής. Δύο βασικά χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι έπαιξαν ρόλο στο να μη κερδίσουμε είναι η ατυχία που είχαμε ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο που θα μπορούσαμε να βάλουμε δύο και τρία γκολ και το δεύτερο είναι ότι ο διαιτητής έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Τόσο για το πέναλτι που έδωσε όσο και για το δεύτερο γκολ που είναι φάουλ υπέρ μας και το δίνει πλάγιο το οποίο ο παίκτης της Κατσικάς το εκτέλεσε μπαίνοντας ένα μέτρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από το πέναλτι και το δεύτερο γκολ δεν θυμάμαι άλλες ευκαιρίες της Κατσικάς στο παιχνίδι. Αντιθέτως είδαμε μια ομάδα που στο τακτικό κομμάτι ήξερε τι ήθελε, επιζητήσαμε το γκολ και το πετύχαμε και είχαμε πολλές φάσεις για να βάλουμε και άλλα γκολ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, δυστυχώς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την τύχη και τη διαιτησία. Μάλλον είναι ξεκάθαρο ότι ο Πετριτής δεν χωράει μέσα στην τριάδα, παρότι οι παίκτες μου έχουν κάνει μια υπερπροσπάθεια με ένα μικρό ρόστερ και έχουμε πάρει σημαντικά αποτελέσματα και στην Καστοριά και στο Στάνο με κόντρα διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια και με τον συγκεκριμένο διαιτητή έχουμε δύο αγώνες στην έδρα μας που μας έχει παίξει. Με τη Νέα Σελεύκεια βάζουμε δύο γκολ σε λίγα λεπτά και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα έληξε το ημίχρονο και με το που ξεκίνησε το δεύτερο τους έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι βάζοντας τη μέσα στην περιοχή μας και μάλλον επειδή δεν του έκατσε σε αυτό το παιχνίδι ήρθε σήμερα να ολοκληρώσει το έργο του. Ξεκάθαρα σήμερα μας έδειξαν ότι δεν μας θέλουν μέσα στην τριάδα και ότι θα μείνουμε εκτός».

Για το τελευταίο παιχνίδι με την Πάργα: «Εμείς θα παλέψουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται δίνουν και την ψυχή τους, παίζουν παιδιά που είναι τραυματίες και έχουν βγάλει έναν εγωισμό και το θέλουν πάρα πολύ. Να μας έλεγαν από την αρχή ότι δεν μας θέλουν μέσα στην τριάδα όπως έγινε με την ομάδα της Λευκίμης και ν μην προχωρήσει το κερκυραικό ποδόσφαιρο, θα ήταν ξεκάθαρο να το πούνε και στη διοίκηση να μην χαλάει χρήματα, στους ποδοσφαιριστές που παίζουν τραυματίες με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, να μην κατέβουμε στα παιχνίδια να καθόμαστε να χάνουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά τους».

πηγή: passports.gr