Σχολή UEFA D 30.6 – 1.7.2019 στην Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας

Η Ένωση ανακοινώνει την διεξαγωγή Σχολής UEFA D στις 30.6 – 1.7.2019 στην Ε.Π.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Η συγκεκριμένη Σχολή είναι διάρκειας 12 ωρών και απευθύνεται σε μέλη – στελέχη ομάδων – ακαδημιών (τουλάχιστον ένα μέλος κάθε διοίκησης ομάδας θα πρέπει να παραβρίσκεται στη Σχολή), γονείς , προπονητές και όσους ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο.

Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αποτελεί υποχρέωση για την συμμετοχή της κάθε ομάδας – ακαδημίας στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣ ένα τουλάχιστον μέλος της να έχει παρακολουθήσει μία τέτοια Σχολή.

Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 12ωρων Σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων – αγώνων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών είναι ανάμεσα στα θέματα των επιμορφωτικών σεμιναρίων, με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Οι σχολές UEFA D, εντάσσονται  στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού», και θα λειτουργήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας (ΕΠΣ) και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για έναν, τουλάχιστον, εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας και ομάδας, καθώς η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης των ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ομοσπονδία.»

Το πρόγραμμα της Σχολής UEFA D στην Πρέβεζα θα είναι το εξής:

UEFA D PROGRAMM

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ καλεί όλες τις Ακαδημίες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Π.-Λ., όπως και όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, να δηλώσουν μέσω ενός, τουλάχιστον, εκπροσώπου τους συμμετοχή στη Σχολή UEFA D. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα απαιτούμενα έντυπα για τη Δήλωση Συμμετοχής

  1. Προσωπικά Δεδομένα για Σχολή UEFA D
  2. Υπεύθυνη Δήλωση για Σχολή UEFA D (θεώρηση “γνήσιο υπογραφής” από την ΕΛ.ΑΣ. ή από Κ.Ε.Π.)
  3. Πράξη Συναίνεσης Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων (θεώρηση “γνήσιο υπογραφής” από την ΕΛ.ΑΣ. ή από Κ.Ε.Π.)

Παρακαλούμε όπως συμπληρωθούν και προσκομιστούν στα γραφεία της Ένωσης, είτε όπως αποσταλούν στο φαξ (26820-24863) ή στο e-mail (epsprl@otenet.gr) της Ε.Π.Σ.Π.-Λ. έως και την Τετάρτη 26/6/2019 και ώρα 11:30π.μ..