Σ. Κουκουμπρής: “Αφήστε ήσυχο το παιδί μου”

Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Ο πρόεδρος της Λευκάδας, Σταύρος Κουκουμπρής, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, αφήνοντας άφωνα (και κάτι παραπάνω) τα μέλη της. Χωρίς βίντεο, δίχως κομμένες φάσεις, αλλά με αποφασιστικότητα που δεν άφηνε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις, αναστάτωσε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ζητώντας την εξαίρεση ΟΛΩΝ των Πατρινώνδιαιτητών, ελέω Τάκη Τσαγκρώνη!

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως δεν χωρατεύει. “Δεν έχω φέρει τίποτα σ’ εσάς. Θα δώσω όλα τα στοιχεία εκεί που πρέπει, εκεί που θα πιάσουν τόπο” είπε, καθιστώντας σαφές ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει στον Αθλητικό Εισαγγελέα! Μάταια προσπάθησαν να τον… καλοπιάσουν τα μέλη της ΚΕΔ και ειδικά ο Στέλιος Συμεωνίδης, που ήταν ο μοναδικός που μιλούσε.

Μαθαίνουμε ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά” του είπε, για να πάρει την απάντηση: “Ακούστε, η Δόξα είναι το παιδί μου. Έχω βάλει πολλά χρήματα, όπως χρήματα έχουν βάλει και κάποιοι συντοπίτες μου. Αφήστε ήσυχο το παιδί μου“.

Ακολούθησε το αίτημα για εξαίρεση όλων των Πατρινών διαιτητών. “Ο κ. Τσαγκρώνης δεν ήθελε να ανεβεί η Δόξα στην Α1. Ήταν αυτός που ψήφισε εναντίον μας. Δεν θέλω να μας σφυρίζουν οι διαιτητές από την Πάτρα” είπε, για να απαντήσει ο Στέλιος Συμεωνίδης πως δεν γίνεται από αυτή την αγωνιστική. “Να το δούμε από την επόμενη” είπε, για να απαντήσει ο Σταύρος Κουκουμπρής. “Κι εγώ θα το δω“.

Αντί επιλόγου: Εντυπωσιακή ήταν η σημερινή παρουσία του προέδρου της Λευκάδας, αλλά το… καλό ραντεβού θα γίνει αύριο. Αυτά για την ώρα…

πηγή: ebasket.gr