Σ. Παπαδόπουλος: «Αντίπαλός μας δεν είναι μόνο ο Τηλυκράτης»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής βάζει στο κόλπο της πρωτιάς και τον Ναυπακτιακό

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος στο panachaikifc1891.gr και χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν ολόκληρο γύρο. 11 δύσκολους αγώνες, δηλαδή αρκετό δρόμο να διανύσουμε. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό όπως η δική μας ομάδα δεν συγχωρούνται τα λάθη.

Τα παιδιά όσο είμαι εγώ στην Παναχαϊκή ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις με σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση.

Σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση δίνουν ότι έχουν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό κάθε μέρα, να είσαι συγκεντρωμένος γιατί αυτό θα βγει και στο παιχνίδι.

Στο φετινό πρωτάθλημα υποβιβάζονται αρκετές ομάδες και όταν τις αντιμετωπίζεις και παίζουν για τη σωτηρία τους δίνουν πάντα το κάτι παραπάνω. Όλες αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο και χρειάζεται προσοχή.

Θέλω να τονίσω με αυτό ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Τηλυκράτη όπως διαβάζω συνεχώς. Εμείς έχουμε ένα ματς λιγότερο, ο Αχέρων το ίδιο που είναι μία ομάδα που επίσης έχει κίνητρο, ενώ στο κόλπο κατά την άποψη μου είναι και ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Είναι μία ομάδα που δεν έχει χάσει από κανέναν από τους τρεις πρώτους και έχει όλες αυτές τις ομάδες μαζί και τη δική μας στην έδρα της. Αυτό κάνει καλό στο πρωτάθλημα γιατί του δίνει επιπλέον ενδιαφέρον και το κάνει πιο συναρπαστικό.

Νομίζω θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος ανάμεσα στις τέσσερις αυτές ομάδες και η κάθε μία έχει τις πιθανότητες της σύμφωνα και με τη θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα. Όλα μπορούν να ανατραπούν κάτι που κάναμε και εμείς.

Πριν έρθω στην Παναχαϊκή ήμασταν 6 βαθμούς πίσω με 2 ματς περισσότερα. Τώρα είμαστε 6 βαθμούς πίσω από τον πρώτο αλλά με ένα ματς λιγότερο. Όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν σας κρύβω ότι στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα με την εικόνα που βγάζει μου αρέσει πολύ.

Δουλεύουμε επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα και είναι κρίμα μία ομάδα σαν την Παναχαϊκή να μην είναι σε παραπάνω κατηγορία. Εκτός από το αγωνιστικό δουλεύει άκρως επαγγελματικά η διοίκηση και οι παροχές και η λειτουργία είναι επιπέδου Super League 2 ίσως και καλύτερα. Η μάχη θα κριθεί στο τέλος».