“Τάραξε τα νερά” της ΕΣΚΑΒΔΕ με Χονδρογιάννη ο Κερκυραϊκός

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στον πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ πραγματοποίησε ο Κερκυραϊκός κάνοντας δικό του τον Θάνο Χονδρογιάννη που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική με τη φανέλα του ΝΕΟΛ.

Ο Κερκυραίος guard είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.97 και αποτελεί “προϊόν” των ακαδημιών του Κερκυραϊκού. Στη συνέχεια ακολούθησε η Κ16 του ΠΑΟΚ και οι Μαχητές Δόξας Πεύκων Θεσσαλονίκης για να έρθει η σεζόν 2016-2017 όταν με τη φανέλα της Καστοριάς πανηγύρισε την άνοδο στην Α2. Την επόμενη χρονιά κατέκτησε μία ακόμα άνοδο, αυτή τη φορά στη Β΄ Εθνική, με τον Γλαύκο Πατρών (μέτρησε 226 πόντους σε 25 συμμετοχές).

Η επιστροφή του στην Καστοριά το καλοκαίρι του 2018 ήταν γεγονός με την ομάδα να κατακτά την 4η θέση στην Α2 και τον ίδιο να μετρά 3.2 πόντους και 1.1 ασίστ.

Η Καρδίτσα αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βοηθώντας την να κατακτήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 έχοντας 4.0 πόντους, 1.7 ασίστ και 1.3 ριμπάουντ.

Το 2020 ο Χαρίλαος Τρικούπης ετοιμαζόταν για την παρθενική του συμμετοχή στη Basket League με τον Κερκυραίο αθλητή να αποτελεί μέλος της ομάδας μετρώντας 8 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία.

Πέρυσι με τον ΝΕΟΛ συμμετείχε στον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής με την ομάδα του Ληξουρίου να τερματίζει στην 9η θέση και τον ίδιο να σημειώνει σε 24 συμμετοχές 245 πόντους.

Η ανακοίνωση του Κερκυραϊκού:

Το Δ.Σ. του Κερκυραϊκού με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την μεταγραφή-επιστροφή στην ομάδα του Θάνου Χονδρογιάννη.

Ευχόμαστε στον Θάνο καλή σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα.