Τα παιχνίδια του 3ου ομίλου

Μόνος δεύτερος ο Νέος Αμφίλοχος που ήρθε ισόπαλος με τον Πανλευκάδιο, ενώ ο Μακεδονικός Φούφας ηττήθηκε από το Θεσπρωτό.

Σκουφάς Κομποτίου – Αστέρας Παραποτάμου 3-0
ΣΚΟΡΕΡΣ: Μπαλωμένος (2’), Μπαλαδήμας (55’), Παππάς (80’)

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η ομάδα της Άρτας, κερδίζοντας 3-0 τον Αστέρα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’, ο Μπαλωμένος με προβολή. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως όσες φορές χρειάστηκε ο Παπαχρήστος ήταν σε ετοιμότητα. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Σκουφά «κλείδωσαν» τη νίκη, αρχικά με σουτ του Μπαλαδήμα, στο 55’, ενώ το τελικό 3-0, έκανε ο Παππάς, στο 80’, από ασίστ του Παρρά.

Σκουφάς Κομποτίου (Σωτηρόπουλος): Παπαχρήστος, Τάσσος (70′ Παπαγιάννης), Μπαλωμένος, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παρράς (85′ Καναράς), Μπάφας, Παππάς, Μπαλαδήμας (80′ Μπαλί), Ασπροποταμίτης (60′ Κακιώνης)
Αστέρας Παραποτάμου (Αντωνίου): Βενέτης, Βαγγελής, Διαμάντης, Μητσέλος, Πανταζής (55′ Πάντος), Κώτσιας, Παπαδόπουλος, Παπανδρέου, Γκόλιας, Πασχάλης, Γιάκης (70′ Τζώρτζης)

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)

Νέος Αμφίλοχος – Πανλευκάδιος 2-2
ΣΚΟΡΕΡΣ: Τσούνης (12’), Κοκώνης (27’)/ Κολοβός (6’), Δημητρίου (39’)

Ισόπαλος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 3ο όμιλο ο Νέος Αμφίλοχος, ο οποίος με το βαθμό αυτό τερμάτισε στην τιμητική δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Κολοβός, στο 6’, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με πλασέ. Ο Τσούνης, απάντησε άμεσα με κεφαλιά, ισοφαρίζοντας, στο 12’. Με μία ακόμα κεφαλιά, αυτή τη φορά του Κοκώνη, ο Αμφίλοχος πήρε και το προβάδισμα (27’). Δημιουργός ο Νάκος από εκτέλεση κόρνερ. Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Δημητρίου «έγραψε» και το τελικό 2-2, ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Λευκάδας (39’)

Νέος Αμφίλοχος (Θόδωρος Παπαχρήστος): Ρόκος ,Χριστογιάννης, Καλοκαίρης (88’Λίλα), Κοκώνης,Ρεπετσάς (75’Δράκος), Μαλής,Τσούνης,Λαγοπάτης (63’Μπεκατώρος), Τόσκα, Νάκος, Κούσης, (75Κολοβάκης)
Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Καραπιπέρης (88’Κοντογιώργης), Κοκώλης, Ιωακειμιδης, Βλάχος, Γουριώτης, Μοράλες (63’Αργυρός), Κατσόλι, Δημητρίου, Κολοβός (88’Γκανάρας), Μουρεχίδης, Καρέλης (76’Καρρας)

Διαιτητής: Μάντζιος (Ηπείρου)

Δόξα Κρανούλας – ΑΕ Λευκίμμης 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μαρμούτας (66’)

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την περιπλάνησή της στον 3ο όμιλο η ομάδα της Κρανούλας, κερδίζοντας την ΑΕΛ εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με το Φίλιο, στο 8’ και στο 13’, αλλά ο Κόρμπας ήταν στη θέση του. Στο 38’, η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ηλία, όμως ο Αρχοντάκης έδιωξε εντυπωσιακά. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51’, ο Τσουμάνης είχε δοκάρι για τη Δόξα. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μαρμούτας, με σέντρα-σουτ, στο 66’.

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζδράβος, Φίλιος, Μιχάλης, Νάσιος, Παρχαρίδης (86′ Τσουλιάης), Τσουμάνης, Σκανδάλης, Νούγιας (71′ Ρίζος), Τσιέπας (83′ Καραφλιάς), Μαρμούτας
Α.Ε. Λευκίμμης: Κόρμπας, Βούλγαρης, Φωτιάς, Στέρεφ, Σαμουηλίδης, Βλάχος (84′ Κάντας), Αναστασιάδης (67′ Λεπενιώτης), Χατζηδημητρίου (46′ Τρεπεκλής), Μαζιώτης (81′ Γαστεράτος), Τσεβανέδης, Ηλίας

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Θεσπρωτός – Μακεδονικός Φούφας 3-0
ΣΚΟΡΕΡΣ: Φούντζουλας (7’, 90’), Κωνσταντίνου (70’)

Ευρεία νίκη στο φινάλε για το «πλατανόφυλλο» με το Μακεδονικό να τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά, στο 7’, ο Φούντζουλας. Στο δεύτερο μέρος, ο Κωνσταντίνου με πλασέ έκανε το 2-0, λίγες στιγμές αφού πέρασε στο γήπεδο (70’). Στο 90’ και πάλι ο Φούντζουλας, ολοκλήρωσε τη νίκη του Θεσπρωτού.

Θεσπρωτός:Παππάς, Βαγγ.Κωνσταντίνου (65΄Καλφούντζος), Λαγός (72΄ Γ.Μ. Κατσέλης), Καρβούνης, Σταυρίδης,Τσακανίκας, Φούντζουλας, Γώγος, Μπλέτσας (74΄Μπίκας), Ευθυμίου, Γ.Α. Κατσέλης (69΄Βασ. Κωνσταντίνου)
Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Τακίδης, Τζουβάτας, Ασλαμπάλογλου, Τσότσος (74΄Πιριτζάους), Μόσχος, Καρασιούνας (49΄Τσικόπουλος), Τοπάλης, Πολυχρονίδης (49΄ Ματούλας)

Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

Ερμής Αμυνταίου – Εθνικός Φιλιππιάδας 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

πηγή: liganews.gr