Τα τυπικά για Καπετάνο

Το μεταγραφικό «μπαμ» της χρονιάς στη Γ’ Εθνική, ένα 24ωρο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ετοιμάζεται να κάνει ο Μακεδονικός Φούφα.

photo: intime

Ο λόγος για τον διεθνή επιθετικό Παντελή Καπετάνο, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας της Εορδαίας και απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη και ολοκληρωμένη, αφού ομάδα και παίκτης έχουν δώσει τα χέρια. Το μόνο που απομένει, σύμφωνα με πληροφορίες, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι ένα έγγραφο από τη Super League (τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή η Βέροια τη σεζόν 2016-17 στη Super League) που απαιτείται προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του.

Ο Παντελής Καπετάνος είναι 35 ετών, κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή του νομού Κοζάνης και διέπρεψε στο παρελθόν αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, σε Ηρακλή, ΑΕΚ, Ξάνθη, αλλά και στην Ρουμανία με τη φανέλα των Στεάουα και Κλουζ. Ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής το 2010.

πηγή: metrosport.gr