«Τεράστια η επιτυχία του Απόλλωνα»

Ο Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς μίλησε για την πορεία του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Σάκη Θεοδοσιάδη. 

Ο Σέρβος προπονητής, φιλοξενούμενος του Ντίνου Εξαρχάκη στο AEL Radio, ανέφερε πως οι φίλοι του συλλόγου από τη Φιλιππούπολη θα πρέπει να είναι υπερήφανοι γι’ αυτόν, ενώ δήλωσε πως έχει τον Απόλλωνα στην καρδιά του. Τέλος, θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως η πόλη της Λάρισας θα εκπροσωπείτε από δύο ομάδες σε Β’ και Α’ Εθνική, πιστεύοντας πως θα είναι εκπροσωπείτε από δύο ομάδες σε Super League & Football League.

Αναλυτικά:

Για την πορεία του Απόλλωνα Λάρισας, τόνισε:

«Τεράστια η επιτυχία του Απόλλωνα και συγχαρητήρια σε αυτήν την ομάδα. Φέτος είχε ένα πολύ σοβαρό προπονητή, τον Σάκη Θεοδοσιάδη. Έτυχε να παίξω αντίπαλος με τον Απόλλωνα και έδειξε ότι είναι μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα πρέπει να είναι υπερήφανοι. Είναι μια ομάδα που την έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξα ποδόσφαιρο εδώ στην Ελλάδα».

Για το αν είναι καλό που δύο ομάδες από τη Λάρισα πρωταγωνιστούν στο χώρο του ποδοσφαίρου, σχολίασε:

«Πιστεύω πως είναι καλό. Η Λάρισα είναι μια ποδοσφαιρική πόλη και ο κόσμος διψάει για ποδόσφαιρο. Όντως η ΑΕΛ είναι πρώτη δύναμη, αλλά είναι καλό που θα υπάρχει και μια ομάδα στη Football League όπως ο Απόλλωνας».