Τηλυκράτης – Θρίαμβος 2-0: Καθαρό σκορ και προβάδισμα πρόκρισης

Ο Τηλυκράτης… αντέδρασε σωστά, επικράτησε δίκαια με 2-0 του Θρίαμβου και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό!

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας έκανε ο Τηλυκράτης που επικράτησε του Θρίαμβου με 2-0 και πάει με πλεονέκτημα στη ρεβάνς του Λούρου.

Οι παίκτες του Μάρκου Στεφανίδη από την αρχή του αγώνα παίζοντας δυνατά, πιέζοντας σε όλους τους χώρους και έχοντας καλή κυκλοφορία, κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βλάση Ναστούλη στάθηκε πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μία πιο έμπειρη και ανώτερης κατηγορίας ομάδα.

Στο 8ο λεπτό ο Τηλυκράτης είχε την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Γεωργίου έκανε τη σέντρα αλλά του σουτ του Φράγκου πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Μπακόλα άουτ.

Στο 13΄ σουτ Νικολάου από καλή θέση άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Πέτρακου στο 17ο λεπτό.

Ο Φράγκος στο 36΄ με ατομική προσπάθεια και σουτ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Τηλυκράτη που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 53΄ ο Θρίαμβος Λούρου έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν μετά από σέντρα του Γεωργίου ο Κούσης έκανε την προβολή από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 68΄ ο Περιστέρης βγήκε μόνος απέναντι στον Μπακόλα αλλά ο τερματοφύλακας του Θρίαμβου Λούρου μπλόκαρε και έσωσε την ομάδα του.

Στο 74΄ ο Τηλυκράτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικολάου αλλά ο Μπακόλας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 79΄ ο Ερέκι με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπακόλα και διαμόρφωσε το  τελικό 2-0.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας-Ντόμαρης

Τηλυκράτης Λευκάδας (Μάρκος Στεφανίδης): Στοΐκος, Γεωργίου, Καταγής Σ., Ρούσσης, Ντόβας, Τόσκα, Περιστέρης, Πετράκος, Νικολάου, Φράγκος (89΄ Γαζής), Ερέκι.

Θρίαμβος Λούρου (Βλάσης Ναστούλης):  Μπακόλας, Έξαρχος, Κατσιγιάννης (90΄ Σούρδης), Δήμας, Πάνου, Τσίρος, Κούσης, Κόκκαλης, Γεωργίου (83΄ Μαντούσης), Κολιός, Ζάκκας.

πηγή: lefkadapress.gr