Τηλυκράτης Λευκάδας – ΠΑΣ Πρέβεζας 3-0

Ο Τηλυκράτης επικράτησε του ΠΑΣ Πρέβεζα με σκορ 3-0, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη στο γήπεδο “Πλάτων Γρηγόρης” της Λευκάδας.

Σκόρερ για την ομάδα της Λευκάδας οι Φέτσης (πεν.), Σπύρος Καταγής (σουτ), Γεωργούσης (σουτ).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος – Δήμας)Καραπιπέρης, Πανταζής, Γεωργόπουλος, Γκίνι, ΣκαμνέλοςΚόκκαλης,Γεωργίου, Μπόμπορης,Καζούκας, Ντέτσικας, Σταματέλος.

Συμμετείχαν και οι: Κώτσης, Βαλάρης, Σπανός, Δημουλιάς, Γκολάκος, Ελέζι.

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιάννης Καζούκας:

“Γίνεται και φέτος μία καλή προσπάθεια με πολλή δουλειά στην προπόνηση. Δουλεύουμε με τον προπονητή και σε κομμάτια, όπως η τακτική, που άλλες χρονιές δε τα δουλεύαμε τόσο πολύ. Θεωρώ πως θα χτιστεί μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά και με τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Ο στόχος της ομάδας είναι πάντα ο πρωταθλητισμός. Είμαστε ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Είναι πολύ νωρίς όμως ακόμη να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαστε σε προετοιμασία, σε φάση φιλικών αγώνων.

Και σε αυτό το φιλικό ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε ένα σοβαρό πρόσωπο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι σε παραπάνω κατηγορία και το απέδειξε στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατάμε ότι δείξαμε σοβαρότητα ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο”.