Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Τηλυκράτης

Αμέσως μετά τον αγώνα και το 2-2 με τον Ολυμπιακό Β η οικογένεια του Τηλυκράτη έκοψε την πίτα της στο ΠΑΝΘΕΟΝ. Παίχτες, παράγοντες, τεχνικό team  και ακαδημίες  συνάντησαν φίλους και σε μια άκρως φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα ευχήθηκαν για τη χρονιά που μπήκε και τους στόχους της ομάδας.

Ο Θανάσης Καραγιάννης και ο Δημήτρης Βρεττός κάλεσαν τον Αρχιερατικό της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Κοσμά να ευλογήσει τις δύο πίτες με τυχερούς τους δύο παίχτες της ομάδας Κωστή Ζδράβο και Στάθη Μπελεβώνη . Σημαντικοί ήταν οι χαιρετισμοί του δημάρχου Λευκάδας, Ξενοφώντα Βεργίνη, που έκανε αναφορά στην κατάσταση των γηπέδων με ευθύνη των μέχρι τώρα διοικήσεων του δήμου,  αλλά και των δύο ξένων παιχτών της ομάδας του Ντοναλντόνι και του Φοφανά που σήμερα έβαλαν και τα δύο γκoλ απέναντι στον Ολυμπιακό

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λευκάδας- Πρέβεζας, Θωμάς Κάρτσακλας, ο μεγάλος παράγοντας της ομάδας, Τζίμης Κατωπόδης (Ντελημάρης), φυσικά ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Γκέκας , ο εθελοντής ιατρός, Ανδρέας Γεωργάκης αλλά και οι Χρήστος Κάτσενος και Σωτήρης Γρηγόρης.
πηγή: lefkadasportnews.gr