Τον Ολυμπιακό υποδέχεται η Νίκη Λευκάδας

Τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό υποδέχεται η Νίκη Λευκάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας το Σάββατο 27/1 και ώρα 14:30. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Σαφώς είναι ένας αγώνας που η ομάδα μας δύσκολα θα διεκδικήσει, όμως το ζητούμενο για τις αθλήτριές μας είναι να παλέψουν όσο περισσότερο μπορούν και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να τις στηρίξει.

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

Ο προπονητής μας κ. Νίκος Δουβίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση μας περιμένει το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό. Τέτοια παιχνίδια είναι παιχνίδια χωρίς άγχος και μια καλή ευκαιρία να δει ο κόσμος από κοντά μεγάλες αθλήτριες που απαρτίζουν την Εθνική Μπάσκετ Γυναικών. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα και είναι μία πολύ καλή ομάδα με τεράστιες προσωπικότητες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα, παρόλα τα προβλήματα που έχουμε με κάποιους τραυματισμούς, έτσι ώστε αυτό το ματς να μας βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε»