Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣ Ένωση Πάργας

Π.Σ. ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!
Ολοκληρώθηκαν σήμερα 30-5-2020 οι διαδικασίες εκλογής των υποψηφίων μελών στα συλλογικά όργανα του συλλόγου μας.
Το ποσοστό συμμετοχής των μελών στις αρχαιρεσίες έφτασε σε ποσοστό 77,5%, ενώ τα αποτελέσματα ανέδειξαν τα παρακάτω μέλη ώς εκπροσώπους στα παρακάτω συλλογικά όργανα.

Για το Δ.Σ. εκλέχθηκαν αλφαβητικά τα παρακάτω μέλη:
Βερλέτη Μαργαρίτα
Βέρμπη Αλίκη
Δάνδολος Μενέλαος
Ευαγγέλου Χριστίνα
Κυριάκης Χαράλαμπος
Παππάς Αλέξανδρος
Πλασκασοβίτης Ανδρέας
Τζάνης Φώτιος
Χαλκής Ιωάννης

Για την Εξελεγκτική επιτροπή τα μέλη:

Πασχοδήμας Γεράσιμος
Βερλέτης Χαράλαμπος
Παπαγιαννοπούλου Αθανασία

Εκπρόσωποι για τις υπερκείμενες αθλητικές αρχές τα μέλη:

Βερλέτη Μαργαρίτα
Παππάς Αλέξανδρος
Πλασκασοβίτης Ανδρέας
Χαλκής Ιωάννης

Αύριο Κυριακή 31-5-2020 Θα συνεδριάσουν τα μέλη που εκλέχθηκαν ώς εκπρόσωποι στο Δ.Σ. προκειμένου να ορισθούν οι θέσεις σε αυτό για την επόμενη τριετία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη μας που συμμετείχαν στην απολογιστική και εκλογική διαδικασία με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Ευχαριστούμε τον δήμο Πάργας για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου για την υλοποίηση της εκλογοαπολογιστικής διαδικασίας.

Ευχαριστούμε τόν Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής που όρισε ο δικηγορικός σύλλογος Πρέβεζας νομικό κ. Σπύρο Νικολάου για την άψογη τήρηση της διαδικαδίας, καθώς και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής κ. Παππά Ευθύμιο και Γιοχάλα Χρήστο, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Ευχαριστούμε τέλος τον Πρόεδρο του αδελφού σωματείου της πόλης μας του Απόλλωνα Πάργας κ. Αντώνη Ζέρη για την ευγενική παρουσία του στην συνέλευση του συλλόγου μας.

Από αύριο ξεκινάμε χωρίς καθυστέρηση τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. καλή και δημιουργική θητεία για την επόμενη τριετία!!!