Το «πάρε-δώσε» του ΠΑΣ Γιάννινα

Ακόμη δεν ανακοινώθηκε κάποια μεταγραφή από πλευράς ΠΑΣ, αλλά αυτό θα γίνει αφότου θα ξεκαθαριστεί ποιοι παίκτες θα μείνουν από το περσινό ρόστερ.

photo: intime.gr

Ήδη αποχώρησαν οι Βελλίδης, Γιάκος, Νεόφυτος Μιχαήλ, Αλέξης Μιχαήλ, Αθανασιάδης, Βιδάλ, Ντόλοβατς, Μάνος, Ευαγγέλου και έληξε η εξάμηνη συνεργασία με τον Κάργα. Στον τελευταίο έγινε πρόταση ανανέωσης και αναμένεται η απάντησή του, ενώ υπήρξαν συζητήσεις με Λίλα και Τζημόπουλο για μείωση αποδοχών του συμβολαίου τους. Μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους υπάρχοντες παίκτες και ξεκαθαριστεί ποιοι φεύγουν και ποιοί μένουν, θα γίνουν και οι μεταγραφικές επιλογές για τη συνέχεια.

Οι παραμένοντες παίκτες με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι: Περιστερίδης, Βενετικίδης, Μπουκουβάλας, Γώγος, Σιόντης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Πάντελιτς, Λιάσος, Νικολιάς, Πάντελιτς, Κριζμάν, Παμλίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Πήλιος, Ξύδας, Λεό, Νάουμετς, Τζημόπουλος, Λίλα. Για τους δύο τελευταίους υπάρχει ερωτηματικό παραμονής, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.

Ο υποβιβασμός στη Σούπερ Λίγκα 2 δημιουργεί νέα δεδομένα και θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ. Για όλα αυτά έχει ενημερωθεί αναλυτικά ο νέος τεχνικός Αργύρης Γιαννίκης, που συμμετέχει πλέον ενεργά σε συνεργασία με τη διοίκηση στον σχεδιασμό του ΠΑΣ για τη νέα σεζόν. Όπως τονίσαμε και άλλες φορές, ο ΠΑΣ θα αποκτήσει έναν με δύο τερματοφύλακες, σέντερ μπακ, αμυντικό και κεντρικό χαφ, έναν με δύο επιθετικούς και περιφερειακό παίκτη. Φέρεται ως κλεισμένη η μεταγραφή του γκολκίπερ Γιαννίκογλου, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Μέχρι τέλος Ιουνίου κατά μεγάλο ποσοστό θα έχει διαμορφωθεί το ρόστερ για τη νέα σεζόν και πολύ σύντομα θα υπάρξουν αφίξεις νέων παικτών στα Γιάννινα.

πηγή: