Τρένο ο Εθνικός Φιλιππιάδας, πέρασε και από το Θεσπρωτικό!

Η ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα  πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη της.

Η ομάδα της Φιλιππιάδας συνεχίζει σαν τρένο και φεύγοντας νικήτρια από το Θεσπρωτικό καθηλώνει όλο τον κόσμο με την εντυπωσιακή πορεία της.

Οι  ποδοσφαιριστές του Αδριανού Παπαδήμα κέρδισαν 1-2 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού και πλέον έφτασαν τους 25 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Θύελλα 2015 και έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα του Μοναστηρακίου.

Συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του ο Εθνικός Φιλιππιάδας το Σάββατο το απόγευμα κέρδισε στο Θεσπρωτικό τον Κεραυνό με 2-1 στο πλαίσιο της 12 ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού και μόλις στο 1ο λεπτό προηγήθηκε με 0-1 με αυτογκόλ του Παπαδήμα.

Στο 9ο λεπτό ο Άρης Μιχάλης έκανε το 0-2 για την ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού μείωσε σε 1-2 στο 29΄ με γκολ του Σιώρου.

Διαιτητής: Κατσαμπίρης

Βοηθοί: Πάτσης-Λάζαρης

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Μπακοχρήστος Ε., Σάκκος, Τζιάκος, Ντάφλος, Παπαδήμας, Αθανασόπουλος (69΄ Τζαφέρης), Ναστούλης (58΄ Μπακοχρήστος Θ.), Πανούσης, Μπόμπορης, Κούσης, Σιώρος.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Νικηφορίδης, Korreshi, Δερβίλης, Παπανίκου, Λαϊνάς, Νάστος, Χρηστογιάννης, Κολιός (67΄ Καλιακάτσος), Μπεζεβέγκης, Μιχάλης (87΄ Παππάς).