Τρίποντο ανόδου για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και πήρε το ντέρμπι κορυφής, επικρατώντας 2-0 του ΝΠΣ Βόλου στο Καυτανζόγλειο. Πλέον ο Ημίθεος βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την άνοδο στη Football League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κυανόλευκους» ο Τάι, ο οποίος βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση και στρέφουν την προσοχή τους στο ερχόμενο ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Καυτανζόγλειο.

Ο αγώνας:

Το πρώτο 25άλεπτο είχε καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να σπάσουν τις πολυπρόσωπες άμυνες, αλλά μάταια. Ο Ηρακλής όμως βρήκε τον τρόπο στο 28΄ να ανοίξει το σκορ. Μετά από ωραίο συνδυασμό των Πτηνόπουλου και Ρόβα, ο τελευταίος βρήκε τον Τάι, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Και τέσσερα λεπτά μετά ο Ημίθεος λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Ο Παναγιωτούδης από πλάγια θέση εξαπέλυσε έναν κεραυνό, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρτι, καθώς βρήκε στο δοκάρι του Μπουργάνη. Ο Παναγιωτούδης δοκίμασε και πάλι το σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Η απάντηση από τους Θεσσαλούς ήρθε στο 39΄ με τον Ηλιόπουλο να επιχειρεί το σουτ και τον Βοσνιάδη να μπλοκάρει τη μπάλα. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Ηρακλή να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του!

Μεγάλη ευκαιρία με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου για τον Ηρακλή, με τον Πτηνόπουλο να κάνει την παράλληλη μπαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να γίνει απειλητικός.

Τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Μελισσόπουλο να κάνει το σουτ και ο Βοσνιάδης να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να παραχωρεί κόρνερ στο 51΄. Δυο λεπτά μετά ο Ημίθεος έχασε απίστευτη ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Τάι εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και ο Μπουγράνης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, κρατώντας όρθια την ομάδα του. Νέα ευκαιρία για τον Ηρακλή στο 58΄, με τον Πτηνόπουλο να επιχειρεί το σουτ και η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Ο Πτηνόπουλος με εξαιρετικό πλασέ έπειτα από πάσα του Τάι θα κάνει το 2-
Οι συνθέσεις

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης (72΄ Κωστούλας), Τάι (88΄ Ντε Σμεντ), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (83΄ Αμαραντίδης), Ρόβας.

ΝΠΣ Βόλος: Μπουργάνης ,Ντεντάκης, Πέντα, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος, Δερμητζόγλου,, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης.

πηγή: liganews.gr

photo: intime.gr