Τρίποντο στις καθυστερήσεις για τον Ερμή Καναλίου, 0-1 τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Ο Πας Πρέβεζα υποδέχθηκε στο στάδιο Αθανασία Τσουμελέκα τον Ερμή Καναλίου για την 11η αγωνιστική τη; Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με το σκορ να σταματάει στο 0-1.

Σε ένα βαθμολογικό ντέρμπι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που αναδείχθηκαν νικητές με τον Ιορδανίδη να σκοράρει στο 90+5 έπειτα από ολιγωρία της άμυνας της Πρέβεζας βγήκε τετ α τετ και  πέτυχε με πλασέ ένα καθοριστικό τέρμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες και καθοριστικές φάσεις, όμως το Κανάλι ξεχώρισε και προσπέρασε στην βαθμολογία τον Πας Πρέβεζα έφτασε τους 21 βαθμούς και παραμένει κοντά στους τέσσερις πρώτους, από την άλλη οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 19 βαθμούς και η πτωτική πορεία συνεχίζεται.

Πας Πρέβεζα: Παναγιωτίδης, Καραγεώργος, Γεωργαλής, Τριάντος, Ξένος, Μπαλής 62′ ( Μπατουδάκης 62), Σέργης, Τουλκερίδης, Σκαμνέλος, Πόποτας 92+2 (Τσόκας 90+2), Bardhaj 72′ ( Γεωργουσόπουλος 72′)

Ερμής Καναλίου: Καραπιπέρης, Μπάτσος, Χαϊντάρι (80′ Μπάκας), Δήμας, Γκίνι, Ντόντης, Μπρούβας, Τάτσης, Ζάκκας 59′ (Ιορδανίδης 59′), Ράπτης, Γκολάκου 59′ (Κάτσενος 59′)
 Πήλιος Ελευθέριος