Τρίτη σερί ισοπαλία για τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τα Γιάννενα ο ΠΑΣ Πρέβεζα καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Θύελλα Κατσικά για την 5η αγωνιστική.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο ΠΑΣ Πρέβεζα.  Το συγκρότημα του Άγγελου Μπέκα αναδείχθηκε ισόπαλο κόντρα στη Θύελλα Κατσικά (0-0) στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία της ομάδας του Άγγελου Μπέκα, μετά από αυτές κόντρα σε ΟΦ Αγίου Ματθαίου (1-1 εκτός έδρας) και Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας (1-1 εκτός έδρας).

Το φιλμ του αγώνα:

Εκτέλεση φάουλ του Πολυχρόνη στο 7′ η μπάλα άουτ.

Ωραία επέλαση του Μπλέτσα στο 12′ από αριστερά αλλά τον κόβουν οι αμυντικοί της Πρέβεζας.

O Mπλέτσας στο 20′ δίνει στον Κολιούση μέσα στην περιοχή που πέφτει στο έδαφος αλλά ο διαιτητής δείχνει κάρτα για θέατρο.

Καλό σουτ του Τσουμάνη στο 30′ η μπάλα λίγο άουτ.

Πάσα του Τσολακίδη στον Φερεντίνο στο 39′ που κάνει το σουτ, μπλοκάρει ο Πατσιούρας.

Σε θέση βολής ο Τσουμάνης στο 40′ απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Σουτ του Σακκά στο 47′ η μπάλα άουτ.

Εκτέλεση κόρνερ του Κολιούση στο 54′ κεφαλιά του Τσουμάνη μπλοκάρει ο Καραπιπέρης. Είχε προηγηθεί η σέντρα του Πολυχρόνη κεφαλιά του Μιχαηλίδη που έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Πρέβεζας.

Πολύ καλή στιγμή για τη Θύελλα Κατσικάς στο 62. Από μπαλιά του Φαρμάκη, ο Τσουμάνης κάνει το σουτ στην περιοχή αλλά έδιωξε τη μπάλα ο Καραπιπέρης, αποσοβώντας το γκολ για την ομάδα του.

Σουτ του Τσολακίδη από πλάγια στο 63′ η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 65′ πολύ καλό σουτ από τον Κωσταμένα η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο Πατσιούρας στο 69′ κρατά ανέπαφη την εστία του σε πλασέ του Τσολακίδη που άργησε να εκτελέσει από ωραία ενέργεια που είχε από αριστερά.

Στο 74′ από φάση διαρκείας, ο Μιχαηλίδης κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα φεύγει άουτ. Πολύ καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ η Θύελλα.

Χαμένη φάση για Πρέβεζα στο 89′. Ο Πατσιούρας βγάζει το τετ α τετ του Γκολάκου.

Δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Κολιούση στο 90′

Από σέντρα του Βασιλείου, ο Σιδέρης στο 92′ παίρνει την κεφαλιά και  διώχνει με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Πατσιούρας.

Διαιτητής: Αθανασίου (Άρτας)

Βοηθοί: Νούσιας –  Βάτος (Άρτας)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας):Πατσιούρας, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Μιχαηλίδης, Ψαρράς, Τσουμάνης (70΄ Ρίζος), Γούλας (77΄ Παπαρούνας), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Πολυχρόνης (77΄ Νάνος), Κολιούσης.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Καραπιπέρης, Βασιλείου, Λεόπουλος, Τσιλιγιάννης, Κώστας, Κάγια, Κωσταμένας(71′ Γκολάκου),  Μπόμπορης, Φερεντίνος, Σακκάς (53΄ Τσάλλας), Τσολακίδης.

πηγή: passports.gr