Τσιάπος: «Στόχος μας είναι το αύριο με υποδομές»

Δηλώσεις παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θεσπρωτός.

Ο επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Τσιάπος μίλησε στο «Theball» για την επόμενη μέρα ενώ τάσσεται υπέρ της δημιουργίας μιας ενιαίας Β΄ Εθνικής κατηγορίας με δυο ομίλους. Παράλληλα ανάφερε ότι: «Στόχος μας είναι το αύριο με υποδομές για να μπορέσουμε να απαιτήσουμε στο μέλλον κάτι το καλύτερο».

Διαβάστε αναλυτικά:

“Όλη η ανθρωπότητα ζει μια πρωτοφανή κατάσταση. Όλοι έχουν πληγεί επαγγελματικά και κοινωνικά και είναι προφανές ότι θα επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο. Την μεγάλη ευθύνη για την επαναλειτουργία των πρωταθλημάτων την έχουν το κράτος, η ΕΠΟ και οι Ενώσεις. Σ αυτούς τους θεσμούς έχουμε την εμπιστοσύνη, μέσα από αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε να λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις ώστε να δημιουργηθεί μια βιώσιμη σχέση των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες.
Είναι οπωσδήποτε αναγκαία μια αναδιάρθρωση όπως όλοι το ομολογούν. Η πιο πετυχημένη κατηγορία φέτος είναι αυτή της Football League. Εμείς σαν Θεσπρωτός συμφωνούμε στο να δημιουργηθεί μια ενιαία κατηγορία B Εθνικής σε δυο ομίλους.
Όσο αφορά την ομάδα μας, το πλάνο μας όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα είναι πενταετές. Μεγάλες αλλαγές στο ράστερ δεν θα γίνουν, διότι η βάση που δημιουργήθηκε από πέρυσι είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Αυτό που που προέχει για την ολοκλήρωση του σχεδίου μας είναι μια βοήθεια από τους τοπικούς φορείς ώστε με ελάχιστα χρήματα να εξοπλίσουμε το αθλητικό κέντρο της Κεστρίνης, για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το έργο μας.
Στόχος μας είναι το αύριο με υποδομές για να μπορέσουμε να απαιτήσουμε στο μέλλον κάτι το καλύτερο.
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημάρχους Ηγουμενίτσας κ.Γιάννη Λώλο και Φιλιατών κ.Σπύρο Παππά, τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ.Θωμά Πιτούλη και τον βουλευτή κ.Βασίλη Γιόγιακα για την συμπαράσταση και την δράση τους στο έργο μας.
Κλείνοντας, να προσθέσω ότι  ανεξαρτήτου κόμματος τους θέλουμε όλους κοντά μας, για το καλό του Θεσπρωτού.”