Τσούκλης: «Θέλουμε να ανέβει η ομάδα και ήταν πολύ σημαντική η νίκη για εμάς»

Στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κατσικά ο προπονητής της Καστοριάς Πέτρος Τσούκλης.

Αναλυτικά:

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κατσικάς γιατί δεν την περίμενα να είναι τόσο καλή γιατί πήγα και τους είδα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πάργα που έχασαν 0-3. Σήμερα πραγματικά με ενθουσίασε και έπαιξαν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί παρόλο που χάσαμε μια ευκαιρία αλλά έχασε και η Κατσικά. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, το πιστέψαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε γκολ όπως και ήρθε. Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχουμε τραυματισμούς και απώλειες παικτών αλλά όλοι προσπαθούμε. Θέλουμε να ανέβει η ομάδα και ήταν πολύ σημαντική η νίκη για εμάς. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια κρίσιμα το ένα στο Αγρίνιο που δεν πρέπει να χάσουμε και το άλλο με το Ξηροβούνι που αν πάρουμε μια ισοπαλία πιστεύω ότι θα βγούμε κατηγορία».

Για το ότι η νίκη συνέπεσε με τα 42 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας: «Η Καστοριά είναι ένα ιστορικό σωματείο, έχουμε εγκαταστάσεις, έχουμε φτιάξει ένα καλό σύνολο και αν βγούμε θέλουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στη Γ’ Εθνική».

Για την μικρή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο: «Ο κόσμος που ήρθε ήταν περισσότερος από το προηγούμενο παιχνίδι και εύχομαι την τελευταία αγωνιστική να έρθουν πιο πολλοί για να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική».

Για το που θα κριθεί η άνοδος: «Ο Πετριτής την 1η αγωνιστική μας κέρδισε άδικα, είναι μια ομάδα που εμένα δεν μου άρεσε αλλά έχει 10 βαθμούς. Αν μπορέσει η Θύελλα και πάρει τη νίκη στον Πετριτή, που πιστεύω ότι μπορεί, εμείς πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα με την Αναγέννηση Στάνου γιατί αν χάσουμε θα μας περάσει στη βαθμολογία και μετά θα είναι πολύ δύσκολα οπότε τα πράγματα είναι ακόμα ζόρικα».

πηγή: passports.gr