Υποψήφιος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Ανδρέας Κτενάς

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του στον  Περιφερειακό Συνδυασμό της Ρόδη Κράτσα ο πρώην  αρχηγός της ομάδας του Τηλυκράτη και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Κτενά στο Facebook:

Φίλες & φίλοι,

Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόταση που δέχθηκα από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ – ΤΣΑΓΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ η οποία ηγείται του συνδυασμού ” ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ – ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ ” την οποία αποδέχθηκα και θα συμπορευθώ μαζί της με όλες μου τις δυνάμεις στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Η επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κράτσα μόνο τυχαία δεν είναι, αφού πρόκειται για πρώην Ευροβουλευτή ενώ διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρόκειται για μια γυναίκα υψηλού επιπέδου, με ικανότητες, γνώση και κυρίως θέληση να προσφέρει, γι’ αυτό και συνιστά την ιδανική επιλογή για τα Επτάνησα και τη Λευκάδα μας. Αυτός είναι ο κύριος λόγος της απόφασης μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο για να συνδράμω κι εγώ στην εκλογή του περιφερειακού ψηφοδελτίου με επικεφαλή τη κ. Κράτσα.

Σας θέλουμε συνοδοιπόρους σ’ αυτό τον αγώνα για “Ιόνιο ΔΥΝΑΤΑ για μια ΛΕΥΚΑΔΑ ΨΗΛΑ ” !!!

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!