Φιλική ισοπαλία για τον ΑΟ Φλωριάδας, 1-1 με την ΑΕ Μεσολογγίου

Φιλική ισοπαλία για ΑΕΜ και Φλωριάδα με σκορ 1-1 το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγιου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλυτέρα στο πρώτο μέρος και με τον Ρομπίνιο δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές ώστε να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Οι φωνές του Γιώργου Γιάκου στην ανάπαυλα από την πλευρά των γηπεδούχων αφύπνισαν τους παίκτες της ΑΕΜ, με το δεύτερο μέρος τους ανήκει ολοκληρωτικά.

Οι γηπεδούχοι με τον συνήθη ύποπτο Αποστόλη Τσιούνη μετά από μπαλιά του Καβαλλάρη θα πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 75΄κανοντας το 1-0.

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα (85΄) οι φιλοξενούμενοι στις λιγοστές φορές που κατάφεραν να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή στο δεύτερο μέρος σε φάση διαρκείας με τον Γείτονα με σουτ μέσα στην περιοχή μετά από κόντρα θα ισοφαρίσουν σε 1-1 που θα είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Για τους γηπεδούχους δεν αγωνιστήκαν οι Λίτσος και Μιχαλόπουλος, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Αλεξόπουλος, Παναγιωτόπουλος, και οι κ.α Τραυλού.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Γιάκος) Γκασούκας, Κοκώνης, Παναγιωτόπουλος, Δενδρινός, Στεργίου, Ντζιμάνης, Καλολαίρης, Βρέττας, Βασιλογιάννης, Καβαλλάρης, Τσιούνης.

Αγωνιστήκαν και οι Τζαμαλής, Πιστιόλης, Καραγκούνης, Φονταλής, Μάκα.

ΑΟ Φλωριάδας: (Γιώργος Γιάννος) Ψαρράς, Ζάχαρης, Γκανάρας, Κακιώνης, Τσιφλίδης, Τσελά, Γιούρι, Γκροζντάν, Λεκάνης, Τσαγκαλίδης, Ρομπίνιο.

Αγωνιστήκαν και οι Αϊνταρά, Μπίζας, Παστρωμάς, Γκαναβίας, Κασελούρης, Γείτονας.

πηγή: aitosports.gr