Φιλική νίκη της Α.Ε. Λευκίμμης με 2-1 επί της Θύελλας στα Γιάννενα

Φιλική νίκη πέτυχε η Λευκίμμη με αντίπαλο τη Θύελλα Κατσικάς και σκορ 1-2 στο γήπεδο Κατσικάς!

Αρκετές απουσίες και για τις δυο ομάδες, με την Κερκυραϊκή ομάδα να αγωνίζεται και με νεαρούς ποδοσφαιριστές στην επανάληψη. Η Κατσικά είχε κι αυτή σημαντικές απώλειες σε όλες τις γραμμές της (Μελιγγιώτη, Κατσίφα, Παπουτσή, Καζαντζίδη, Δημητρακάκη, Καρμακόλια, Πάνος, Γούλας, Βαρτζιώτη). Το ματς ήταν αρκετά κλειστό, με λίγες ευκαιρίες και την πρώτη να γίνεται λίγο πριν το μισάωρο. Η Λευκίμμη μπήκε κάπως πιο επιθετικά και άνοιξε το σκορ. Η Κατσικά στην επανάληψη ήταν καλύτερη, ισοφάρισε και είχε κι άλλες ευκαιρίες. Το 1-2 έγινε από τραγικό λάθος.

Πρώτη φάση στο 27΄, είναι για τους φιλοξενούμενους, δυνατό σουτ του Γεωργακόπουλου μέσα από την περιοχή, αποκρούει με δυσκολία ο Διαμάντης. Στο 39΄ η Λευκίμμη αναπτύσσεται από αριστερά, ο Γρηγοριάδης πασάρει στον Τουρμόσογλου, σέντρα του δεύτερου και ο Μάρκο μέσα από την περιοχή σκοράρει για το 0-1. Στο 41΄ μετά από εκτέλεση πλαγίου από δεξιά, δυνατό σουτ του Κακαράντζα μέσα από την περιοχή, ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 47΄ οι φιλοξενούμενοι χάνουν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Γεωργακόπουλο μόνο του μπροστά από την εστία να σουτάρει ψηλά άουτ. Στο 53΄ σέντρα του Κολιούση από δεξιά, κεφαλιά του Κακαράντζα και η μπάλα άουτ. Δυο λεπτά μετά ο Κακαράντζας βγάζει ωραία κάθετη πάσα, ο Σκανδάλης σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπορεί να τον νικήσει, ενώ υπάρχει και σύγκρουση μεταξύ τους στην προσπάθεια τους. Ευτυχώς και οι δυο συνέχισαν κανονικά. Στο 66΄ ο Παπαρούνας κάνει βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Κακαράντζας κλέβει τη μπάλα με το κεφάλι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, που έχει βγει εκτός περιοχής και σε κενή εστία πλασάρει για το 1-1. Στο 70΄ ατομική ενέργεια και ασίστ του Κολιούση από δεξιά, σουτ του Ριστάνη από κοντά, ψηλά άουτ η μπάλα. Στο 88΄ οΚακαράντζας που έχει γυρίσει στην άμυνα κάνει λάθος μεταβίβαση προς τον Αναστασίου, κλέβει τη μπάλα ο Μάρκο και πλασάρει για το τελικό 1-2.

ΚΑΤΣΙΚΑ : Διαμάντης, Κιοσσές, Κυριακίδης, Μπίζιος, Ψαρράς, Σκανδάλης, Μαρούλης, Παπαρούνας, Κακαράντζας, Πολυχρόνης, Κολιούσης

Έπαιξαν και οι : Κωνσταντίνιδης, Γιαννάκης, Ριστάνης, Πανούσης, Παππάς, Γκέγκα, Χρύσης, Κουμαντζιάς

ΛΕΥΚΙΜΜΗ : Λέτσο, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Μάρκο, Πότσης, Γεωργακόπουλος, Τουρμούσογλου, Γαρδικιώτης

Έπαιξαν και οι : Ρέτζης, Μίντζα, Κοντίνης, Ασπιώτης

πηγή: ioannina-arena.blogspot.com