Φιλική νίκη του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου, 2-1 τον Νέο Αμφίλοχο (photos)

Ο Νέος Αμφίλοχος ηττήθηκε με 2-1 από την ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου στο εντός εδρας φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ωστόσο άρεσε αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για την συνέχεια .

Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου που χρησιμοποίησε διαφορά σχήματα στον αγωνιστικό βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-1 στο 11′ με πλασέ του Παναγιώτη Τσούνη. Ο Νέος Αμφίλοχος έφτασε στην ισοφάριση 1-1 στο 36′ με κοντινή κεφαλιά του Αλέξη Ρόκκου και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76′ με πλασέ ο Αποστόλης Τσούνης.

Οι δύο ομάδες είχαν από μια κλασική ευκαιρία στον αγώνα, στο 14 ‘ μετά από σουτ του Αγγέλη η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στο 57’ όταν σε χτύπημα πέναλτι του Αποστόλη Τσούνη απέκρουσε ο Ανδρέας Ρόκκος.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος – Τάκος και Μπάκας.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ( Λάκης Παπαχρήστος) Ρόκκος Α., Γουρουνας, Γιαννοκωστας, Αυγερης, Ροκκος Αλ. , Μπομπουλης, Κοκκωνης, Αγγελής, Καμμενος, Στραβοδημος, Μπουρος.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαραγκος, Ντινος, Στεργιου, Λουντζης , Ζοταί, Σαφακας Ν, Προδρομιτης , Σιουνας, Δουγιος

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ (Ηρακλής Στασινός) Καραγκουνης, Κοσυφαρινης, Πρετζας Κοκκωνης, Χριστογιαννης, Κυριαζοπουλος, Μπουρδουβαλης, Καβαλλάρης , Τσουνης Α., Τσουνης Π., Μακρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Αποστολακης, Καποτης, Γκρεκος , Χασάϊ, Τζαμαλης, Βασιλας, Μπαρλαγιάννης , Τόλης, Κουτρουλος.