«Φιλική» νίκη (2-1) για Θεσπρωτό με Σούλι Παραμυθιάς

Ο Θεσπρωτός επικράτησε του Σουλίου Παραμυθιάς με 2-1 στο πρώτο φιλικό τεστ των δυο ομάδων.

Ένα όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Παραποτάμου.


Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους με αυτογκόλ καθώς στην προβολή που επιχείρησε ο Κύργιος η μπάλα βρήκε στα πόδια του Καρβούνη και κατέληξε στην εστία των κιτρινόμαυρων πετυχαίνοντας το 0-1 όπου ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το πλατανόφυλλο ισοφάρισε αρχικά με πολύ ωραία κεφαλιά του Καρβούνη ύστερα απο σέντρα του Ευθυμίου με τον τελευταίο να δίνει την νίκη στην ομάδα του με επίσης κεφαλιά γράφοντας το τελικό Θεσπρωτός – Σούλι 2-1.


Οι δύο προπονητές Δημήτρης Μουρούτης και Βαγγέλης Τζιάρρας είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους και να βγάλουν τα πρώτο τους συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάστασής των ποδοσφαιριστών τους.


Επόμενο φιλικό για τον Θεσπρωτό είναι την Κυριακή 18/8 στην Λευκάδα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη ενώ για την Παραμυθία επόμενο ματς είναι την Δευτέρα 19/8 στην Ανατολή με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα στο τελευταίο τους τεστ πριν τον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος με την Ελασσόνα.


Οι συνθέσεις
Θεσπρωτός (Μουρούτης): Σοϊλεμέζογλου, Σουλιώτης, Κατσέλης, Καρβούνης, Πολυζάς, Φατί, Γκέκας, Ντούνης, Χριστογιάννης, Αποστολίδης, Παππάς.
Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντάκος, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Ε., Κωνσταντακόπουλος, Κωνστντίνου Β., Ευθυμίου, Γώγος, Μπίκας, Κολλλάς.


Σούλι Παραμυθιάς (Τζιάρρας)
: Διάσσινος, Μούτσιος, Τάτσης, Γεωργάκης, Διαμάντης, Κυργιος, Μώκος, Κωσταμμένας, Αναστασιάδης, Ντόκος, Παπαρούνας.
Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν οι: Διάσσινος (Τσοροντένι), Φαίκ, Πλατιάς, Μητσέλος, Γεωργούλας, Μιχάλης, Τσούνης, Γεωργίου, Καράμπελας, Ντόκος, Σαρέλης.

πηγή+φωτογραφίες: theball.gr