Φ. Σκληρός: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Αυγερινού Μαραντοχωρίου»

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Φίλιππα Σκληρού:    

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να ενημερώσω για την απόφασή μου να μη θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές της 16/7/2017 του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου (ΑΕΣ) Μαραντοχωρίου “ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ”.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα που είχα την τύχη να υπηρετήσω την ομάδα μας. Είμαι περήφανος για την πετυχημένη πορεία της και θεωρώ οτι πρέπει να συνεχίσει τη διαδρομή της με επιτυχίες.

Μετά από τέσσερα χρόνια ανιδιοτελούς και αφιλοκερδούς προσφοράς μου στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, προσωπικοί λόγοι επιβάλλουν την απόφασή μου αυτή.

Ανιδιοτελή προσφορά, την οποία δεν αμφισβήτησε ποτέ κανένας, τουλάχιστον φανερά και επώνυμα. Και η οποία είχε σαν αποτέλεσμα αφενός η ομάδα μας να αποκτήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, να ανέβει κατηγορία και να παραμείνει σε πολύ καλή θέση κατάταξης και αφετέρου ο σύλλογός μας να γίνει γνωστός και να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού και έξω από τα όρια του νομού μας.

Με μια αθλητική και πολιτιστική διαδρομή που σαφώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, να διαστρεβλώσει και να οικειοποιηθεί.

Η προσωπικότητά μου και ο δημοκρατικός μου χαρακτήρας με έκαναν ικανό να ακούω, να αφουγκράζομαι, να σέβομαι απόψεις και σκέψεις άλλων ανθρώπων και να γίνομαι καλύτερος.

Επίσης η κοινωνικότητα, η παιδεία, ο σεβασμός, η διάπλαση υγιών χαρακτήρων και η αξιοπρέπεια αποτέλεσαν για μένα θεμέλια στη ζωή μου. Η ενασχόλησή μου με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια μου έδωσαν την ευκαιρία να εφαρμόσω τις αρχές μου αυτές και να τις μεταδώσω σε πολλά από τα νέα παιδιά του χωριού μας, διεύρυναν το μυαλό μου και την προσωπικότητά μου και μου δίδαξαν πάρα πολλά. Από τα αρνητικά έμαθα και τα ξέχασα, κρατώντας και αξιοποιώντας μόνο τα θετικά, χαράζοντας έτσι μια συνεχώς ανοδική πορεία για την ομάδα μας.

Δεν τοποθέτησα ποτέ τον εαυτό μου πάνω από το καλό του συλλόγου και της ομάδας για προσωπικές μου φιλοδοξίες. Αντίθετα, πάλευα πάντα με όλες μου τις δυνάμεις να εξασφαλίσω τις καλύτερες συνθήκες για την πορεία της ομάδας και για την πολιτιστική ψυχαγωγία των συμπολιτών μου, τις περισσότερες φορές με προσωπικό κόστος.

Επεδίωκα πάντα την συνεργασία και την ενότητα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και από ψυχής:

Όσους συνεργάτες μου από τη διοίκηση του συλλόγου στήριξαν τις προσπάθειές μου σ’ αυτή την πορεία.

Τους παίκτες, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλη αυτή τη διαδρομή και τίμησαν την ομάδα μας με τη συμμετοχή τους.

Τους προπονητές, που όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν στο σύλλογό μας.

Τους συμπολίτες μου για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Όσους μας ενίσχυσαν οικονομικά τη δύσκολη αυτή περίοδο οικονομικής κρίσης, όπου η κρατική και αυτοδιοικητική στήριξη και συνδρομή ήταν ανύπαρκτη.

Τους φίλους από τον τομέα της ενημέρωσης, που κάλυψαν τη διαδρομή της ομάδας μας.

Είναι πάρα πολλοί γνωστοί και άγνωστοι, που στήριξαν κατά καιρούς ηθικά και οικονομικά την προσπάθειά μας…….σε όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Δεσμεύομαι οτι θα συνεχίσω να υποστηρίζω το σύλλογο και την ομάδα μας και να βρίσκομαι δίπλα τους όποτε χρειαστεί.

Για οποιαδήποτε βοήθεια και στήριξη των προσπαθειών της επόμενης διοίκησης θα είμαι παρών, με γνώμονα πάντα το σεβασμό, το διάλογο, την πίστη στο άθλημα και την ορθή λειτουργία του και τη συλλογικότητα.

Εύχομαι ο ” ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ”, η ομάδα του χωριού μας, που κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με όσα πέτυχε να γίνει γνωστή και να αποκτήσει φίλους και υποστηρικτές στην ευρύτερη περιοχή, να συνεχίσει τη διαδρομή της με νέες επιτυχίες στο μέλλον!!!

 

Με εκτίμηση

Φίλιππος Δ. Σκληρός