Χρήστος Τζίμας: «Τους πέρναγε για πλάκα ο Μολό»!

Μέλι στάζει για τον Γιοάν Μολό μιλώντας στο SDNA ο τεχνικός του Κερατσινίου, Χρήστος Τζίμας, μετά τη φιλική ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να ξεμουδιάσει απέναντι στο Κερατσίνι, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, κερδίζοντας με 6-0 σε φιλικό που διεξήχθη την Τετάρτη στο Κορωπί, με σκόρερς τους Θεοχάρη, Καμπετσή, Βέργο, Κόναν και Σερπέζη (2). Φυσικά η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι… χαώδης, ενώ εκτός αυτού, η πειραϊκή ομάδα ξεκίνησε πολύ αργότερα την προετοιμασία της.

Ο τεχνικός του Κερατσινίου, Χρήστος Τζίμας μίλησε στο SDNA για το χθεσινό παιχνίδι κι εκθείασε τους περισσότερους παίκτες του Τριφυλλιού. Σε ό,τι αφορά τη δική του ομάδα, σημείωσε πως:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος οι παίκτες μου. Να σημειώσουμε ότι εμείς ξεκινήσαμε προετοιμασία μόλις πριν 10 μέρες. Ούτως ή άλλως όμως η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη. Από τέτοια παιχνίδια παίρνεις εμπειρίες. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτά τα παιδιά να παίρνουν τέτοιες παραστάσεις. Για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη ο τρόπος που παίξαμε για περίπου 60 λεπτά, γιατί στη συνέχεια μας βγήκε η κούραση. Είχαμε ντουμπλαρίσματα, προσπαθούσαμε να αναπτυχθούμε, δεν διώχναμε τη μπάλα από τα πόδια μας. Από τη στιγμή που μας έγινε γνωστό ότι θα δώσουμε το συγκεκριμένο φιλικό, δουλέψαμε κυρίως στην αμυντική λειτουργία κι αφήσαμε πίσω το αερόβιο, γιατί ήθελα να δοκιμάσουμε τις πράγματα με έναν τέτοιο αντίπαλο».

Αναφορικά με την παρουσία των “πρασίνων”, ο προπονητής του πειραϊκού συλλόγου φάνηκε πιο εντυπωσιασμένους από όλους τους παίκτες του Γιώργου Δώνη με τον Γιοάν Μολό:

«Ήταν πάρα πολύ καλός, μου έκανε άρεσε πολύ. Εκρηκτικός, πολύ γρήγορος, εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, δεν φοβόταν να βγει απέναντι στον αντίπαλο για να ντριμπλάρει. Τους πέρναγε για πλάκα τους αντιπάλους του! Πολύ καλό σπάσιμο της μπάλας. Φυσικά έχει να κάνει και με ποιον παίκτη έχεις απέναντί σου, αλλά ακόμη κι έτσι μπορείς να καταλάβεις έναν ποδοσφαιριστή τι είδους παίκτες είναι. Στα αρνητικά θα σημείωνα ότι δεν ανταποκρίθηκε αρκετά στα αμυντικά του καθήκοντα», μας είπε ο Χρήστος Τζίμας.

Όσο για τον έτερο “πράσινο” που εντυπωσίασε, τον 18χρονο επιθετικό Σερπέζη, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο και σημείωσε τα δύο τελευταία γκολ των “πρασίνων”, ανέφερε ότι:
«Πρόκειται για πολύ ταλαντούχο επιθετικό, με πολύ καλές κινήσεις. Εμένα μου άρεσε πολύ όμως και ο Κόναν. Έβαλε ίδιο γκολ με αυτό απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, πηδώντας ανάμεσα στους στόπερ. Έχει εξαιρετικά προσόντα αυτός ο παίκτης. Παρότι λένε για την τακτική του προσαρμογή, όπου πράγματι κάποιες φορές έδειχνε “χαμένος”, είμαι σίγουρος ότι σε ένα μήνα το πολύ ακόμα, θα είναι έτοιμος και σε αυτό το κομμάτι».

Παράλληλα ο προπονητής του Κερατσινίου στάθηκε και στην παρουσία των Καμπετσή, Βέργου, αλλά και του νεαρού Θεοχάρη, για τους οποίους επίσης σημείωσε ότι είχαν πολύ καλή παρουσία στο χθεσινό φιλικό.

Ενώ το αρνητικό στοιχείο που επισημαίνει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού:
«Αυτό που έλειπε πολύ ήταν ένας πλέι μέικερ. Ο Μπουζούκης. Εκεί φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα, απουσίαζε ένας οργανωτής, ένας παίκτης ανάμεσα στο κέντρο και τους επιθετικούς, ο συνδετικός κρίκος. Από εκεί και πέρα όμως ήταν πολύ καλη η εικόνα του Παναθηναϊκού σαν ομάδα. Εξαιρετικές κινήσεις, όμορφος τρόπος ανάπτυξης».